Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

2 Eiendommer for salg i Parcelas del Golf, Nueva Andalucia

Viser 2 eiendommer for salg i Parcelas del Golf, Nueva Andalucia.

Parcelas del Golf, Nueva Andalucia - D3460

Vakkert renovert, moderne luksusvilla i Parcelas del Golf, Nueva Andalucia, Marbella

I Parcelas del Golf i Nueva Andalucia tilbys en nydelig renovert moderne bolig med 5 soverom til salgs. Den eksklusive og veletablerte inngjerdede urbanisasjonen har 24 timers vakthold og rundt...

 • D3460 Referanse.
 • 5 Senge
 • 5 Bad
 • 1 021 m² Plot
 • 538 m² Bygget

€ 4 250 000

Video
Parcelas del Golf, Nueva Andalucia - D2612

Villa for salg i Parcelas del Golf, Nueva Andalucia

Villa til salgs i Parcelas del Golf, Nueva Andalucia med 7 soverom, 6 baderom, 6 baderom med eget bad, 1 toalett, innebygd 2019 og har basseng (privat), garasje (privat) og...

 • D2612 Referanse.
 • 7 Senge
 • 6 Bad
 • 1 300 m² Plot
 • 1 090 m² Bygget

€ 4 995 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Parcelas del Golf eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Parcelas del Golf luksuseiendomsmarked basert på våre data:

 • Gjennomsnittlig bruttoareal – 523m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Parcelas del Golf er 523 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
 • Gjennomsnittlig tomtestørrelse – 1.838m²: Med en gjennomsnittlig tomtestørrelse på 1.838 kvadratmeter, tilbyr luksuseiendommer i Parcelas del Golf rikelig med uteplass for hagearbeid, svømmebassenger eller påbygg. Denne statistikken er nyttig for de som leter etter hjem som tilbyr en blanding av innendørs og utendørs liv eller muligheter til å tilpasse eksteriøret..
 • Gjennomsnittlig prisantydning – € 3 408 750: Parcelas del Golf luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 3 408 750, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
 • Pris per kvadratmeter – € 7 975: Med et gjennomsnitt på € 7 975 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Parcelas del Golf: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Parcelas del Golf-området.

Parcelas del Golf eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Parcelas del Golf eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Parcelas del Golf nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Parcelas del Golf. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Parcelas del Golf og Marbella (All) eiendomsmuligheter.