Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

2 Woningen te koop in Parcelas del Golf, Nueva Andalucia

Vertonen 2 woningen te koop in Parcelas del Golf, Nueva Andalucia.

Parcelas del Golf, Nueva Andalucia - D3460

Prachtig gerenoveerde moderne luxe villa in Parcelas del Golf, Nueva Andalucia, Marbella

Een prachtig gerenoveerde moderne villa met 5 slaapkamers wordt te koop aangeboden in Parcelas del Golf, Nueva Andalucia. De exclusieve en gerenommeerde gesloten urbanisatie biedt 24 uur bewaking en ongeveer...

 • D3460 Ref.
 • 5 Bedden
 • 5 Baden
 • 1.021 m² Perceel
 • 538 m² Gebouwd

€ 4.250.000

Video
Parcelas del Golf, Nueva Andalucia - D2612

Gloednieuwe villa met uitzicht op de bergen in de Golfvallei van Nueva Andalucía

Deze fantastische eigentijdse villa met prachtig uitzicht op de bergen ligt in Parcelas del Golf, een woonwijk in de Golf Vallei van Nueva Andalucía. Dit object is ideaal voor wie...

 • D2612 Ref.
 • 7 Bedden
 • 6 Baden
 • 1.300 m² Perceel
 • 1.090 m² Gebouwd

€ 4.995.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

Parcelas del Golf Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Parcelas del Golf Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

 • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 523m²: De gemiddelde woning in het Parcelas del Golf is 523 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
 • Gemiddelde perceelgrootte – 1.838m²: Met een gemiddelde perceelgrootte van 1.838 vierkante meter beschikken de luxe woningen uit het Parcelas del Golf over veel buitenruimte voor landschapsarchitectuur, zwembaden of het realiseren van uitbreidingen. Deze statistiek is handig voor iedereen die op zoek is naar een woning dat binnen- en buitenleven combineert en de mogelijkheid om het exterieur naar eigen wens aan te passen.
 • Gemiddelde vraagprijs – € 3.408.750: Het luxe vastgoed in het Parcelas del Golf heeft een gemiddelde vraagprijs van € 3.408.750, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
 • Prijs per vierkante meter – € 7.975: Met een gemiddelde prijs van € 7.975 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Parcelas del Golf Luxe Vastgoed: Verkoop & Trends. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Parcelas del Golf.

Woningen in Parcelas del Golf

U kunt uw Parcelas del Golf zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Parcelas del Golf buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Parcelas del Golf. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Parcelas del Golf en Marbella (All).