Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

2 Fastigheter till salu i Parcelas del Golf, Nueva Andalucia

Visar 2 fastigheter till salu i Parcelas del Golf, Nueva Andalucia.

Parcelas del Golf, Nueva Andalucia - D3460

Vackert renoverad modern lyxvilla i Parcelas del Golf, Nueva Andalucia, Marbella

En vackert renoverad modern fastighet med 5 sovrum erbjuds till försäljning i Parcelas del Golf, Nueva Andalucia. Den exklusiva och väletablerade gated urbanisationen erbjuder 24 timmars säkerhet och cirka 50...

 • D3460 Ref.
 • 5 Sovrum
 • 5 Badrum
 • 1 021 m² Tomt
 • 538 m² Byggd

4 500 000 €

Video
Parcelas del Golf, Nueva Andalucia - D2612

Helt ny villa med utsikt över bergen i golfdalen i Nueva Andalucía

Denna fantastiska moderna villa med vacker utsikt över bergen ligger i Parcelas del Golf, ett bostadsområde i Golf Valley i Nueva Andalucía. Denna fastighet är idealisk för dem som vill...

 • D2612 Ref.
 • 7 Sovrum
 • 6 Badrum
 • 1 300 m² Tomt
 • 1 090 m² Byggd

4 995 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Parcelas del Golf fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Parcelas del Golf lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

 • Genomsnittlig byggstorlek – 523m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Parcelas del Golf är 523 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
 • Genomsnittlig tomtstorlek – 1.838m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 1.838 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Parcelas del Golf live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
 • Genomsnittligt utropspris – 3 408 750 €: Parcelas del Golf lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 3 408 750 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
 • Pris per kvadratmeter – 7 975 €: Det genomsnittliga priset på 7 975 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Parcelas del Golf: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Parcelas del Golf området.

Fastigheter i Parcelas del Golf

Du kan fortsätta med din Parcelas del Golf fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Parcelas del Golf områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Parcelas del Golf. Kontakta oss om du har några frågor om Parcelas del Golf och Marbella (All) fastighetsalternativ.