Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

1 Woning te koop in Almenara, Sotogrande Alto

Vertonen 1 woning te koop in Almenara, Sotogrande Alto.

Video
Almenara, Sotogrande Alto - D2920

Gloednieuwe front-line golf moderne luxe villa met uitzicht op zee, Almenara Golf, Sotogrande Alto

Het gloednieuwe moderne luxe huis dat te koop staat, ligt in de exclusieve golf- en woonwijk Almenara, Sotogrande Alto. Dit deel van de luxe badplaats Sotogrande heeft prachtige glooiende heuvels,...

  • D2920 Ref.
  • 7 Bedden
  • 8 Baden
  • 8.863 m² Perceel
  • 1.867 m² Gebouwd

€ 16.500.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

Almenara Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Almenara Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

  • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 652m²: De gemiddelde woning in het Almenara is 652 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
  • Gemiddelde perceelgrootte – 2.512m²: Met een gemiddelde perceelgrootte van 2.512 vierkante meter beschikken de luxe woningen uit het Almenara over veel buitenruimte voor landschapsarchitectuur, zwembaden of het realiseren van uitbreidingen. Deze statistiek is handig voor iedereen die op zoek is naar een woning dat binnen- en buitenleven combineert en de mogelijkheid om het exterieur naar eigen wens aan te passen.
  • Gemiddelde vraagprijs – € 5.500.000: Het luxe vastgoed in het Almenara heeft een gemiddelde vraagprijs van € 5.500.000, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
  • Prijs per vierkante meter – € 8.436: Met een gemiddelde prijs van € 8.436 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Almenara Luxe Vastgoed: Verkoop & Trends. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Almenara.

Woningen in Almenara

U kunt uw Almenara zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Almenara buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Almenara. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Almenara en Sotogrande.