Prachtig modern nieuw luxe villaproject met adembenemend panoramisch uitzicht in La Zagaleta, Benahavis

Prachtig modern nieuw luxe villaproject met adembenemend panoramisch uitzicht in La Zagaleta, Benahavis

€ 7.550.000

  • Ref. D3282
  • Bedden5
  • Baden5
  • Gebouwd592 m²
  • Terras216 m²
  • Perceel5.025 m²

Villa te koop in La Zagaleta, Benahavis

Dit prachtige moderne 5-slaapkamer woningproject te koop is gelegen in het beroemde La Zagaleta in de heuvels van Benahavis. Het super prestigieuze en gewilde landgoed beslaat 900 hectare bossen en valleien, op de hellingen van de Serranía de Ronda, 400 meter boven de zeespiegel. De eigenaren van de luxe eigendommen in La Zagaleta leven in de schoot van de natuur, maar op slechts een klein eindje rijden van alle voorzieningen, de zee, Puerto Banús en Marbella. Een van de meest exclusieve locaties in Europa staat bekend om de schoonheid van de beschermde natuur, adembenemende uitzichten en diensten op maat. De bewoners kunnen genieten van 2 prachtige golfbanen, 2 clubhuizen, een ruiterclub met stallen en een manege voor alle niveaus, 2 tennisbanen in de Racket Club en andere recreatieve, sociale en sportieve activiteiten. Het helikopterplatform is beschikbaar voor privé-aankomsten.

Het beste golfresort en residentiële ontwikkeling biedt het hoogste beveiligingsniveau dat veeleisende bewoners eisen. Het land beschikt over complete beveiligings- en detectiemaatregelen rondom. Professioneel bewapend beveiligingspersoneel biedt 24 uur per dag onberispelijke service en houdt een oogje in het zeil terwijl het beide ingangen bewaakt. Het terrein kan niet worden betreden zonder voorafgaande toestemming.

Omgeven door weelderig groen en soortgelijke luxe eigendommen van La Zagaleta, zal het spectaculaire eco-vriendelijke huis van 592 m² op een groot perceel van 5.025 m² staan. Het zal worden gebouwd volgens de hoogste kwaliteit met uitstekende aandacht voor detail, met de nadruk op modern comfort en alle voordelen van hedendaagse architectuur. Het pand zal op het zuiden, zuiden/oosten liggen en genieten van het fantastische uitzicht op de Middellandse Zee, Afrika en Gibraltar, evenals uitzicht op het meer en de golfbaan. Het beschikt over een grote hal, een lichte en ruime woon- en eetkamer, een ultramoderne keuken, 5 slaapkamers, 5 badkamers en een gastentoilet, een privégarage. De enorme terrassen van 216 m² en het zwembad met nul-rand nodigen u uit om te genieten van de heerlijke mediterrane levensstijl en het klimaat dat als het beste van continentaal Europa wordt beschouwd.

De luxe nieuwbouwwoning wordt te koop aangeboden met een overvloed aan glas, milieuvriendelijke en natuurlijke materialen, eenvoudige vormen en silhouetten, zachte neutrale tinten en vele kenmerken die uw leven comfortabel en aangenaam maken. Een uitgelezen kans om een chique, high-end nieuwbouwwoning op een zeer prestigieuze locatie te kopen! Geniet van de combinatie van een glamoureuze en verfijnde levensstijl in een prachtige natuurlijke omgeving met topbeveiliging en privacy!

Genoteerd September, 2023

Villa in La Zagaleta, kenmerken en details

Belastingen en kosten

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwe woningen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan voldaan moet worden. Deze informatie is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking uit de markt. Informatieblad beschikbaar, decreet 218/2005 11 okt..

Rondleidingen door de omgeving La Zagaleta, Een van de meest prestigieuze gated communities

Wij hebben deze uitgebreide gids voor u samengesteld, zodat u alles te weten komt over de prestigieuze gated community van La Zagaleta. Genesteld in de natuurlijke heuvels van Benahavis, op een steenworp afstand van de prachtige stranden van de Costa del Sol, en op korte rijafstand van Marbella, is La Zagaleta de thuisbasis van enkele van de meest luxueuze woningen, niet alleen in Spanje maar ook in Europa.

Door Artur Loginov

Misschien vindt u ook leuk

Nieuw aanbod in La Zagaleta

Meer woningen te koop in La Zagaleta

Vind alle beschikbare woningen in het gebied van La Zagaleta, Benahavis. We hebben ook particuliere verkopen en nieuw aanbod in de La Zagaleta gebied dat op de markt komt. Alstublieft neem contact op met ons team voor een grondige controle van elk van de woningen beschikbaar in de La Zagaleta vastgoedmarkt dat aan uw eisen kan voldoen

Gerelateerde verhalen