Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

3 Woningen te koop in Los Monteros Playa, Marbella Oost

Vertonen 3 woningen te koop in Los Monteros Playa, Marbella Oost.

Contract ondertekend
Los Monteros Playa, Marbella Oost - D3374

Spectaculaire moderne high-end villa aan het strand met luxe voorzieningen, Los Monteros Playa, Marbella Oost

Een prachtige luxe villa met 6 slaapkamers wordt te koop aangeboden in het meest prestigieuze kustgebied van Marbella Oost. Los Monteros is de thuisbasis van een reeks weelderige landgoederen die...

 • D3374 Ref.
 • 6 Bedden
 • 7 Baden
 • 1.644 m² Perceel
 • 1.022 m² Gebouwd

€ 8.500.000

P.Tour
Los Monteros Playa, Marbella Oost - D3058

Villa Sapphire - Nieuwe Outstanding Avant-Garde Villa aan het strand, Los Monteros, Marbella Oost

Als je droomt van een heel bijzonder moderne villa op één van de aantrekkelijkste plekken op aarde, mis dan niet dit gedurfde eigentijdse huis met avant-gardistische kenmerken! Deze unieke en...

 • D3058 Ref.
 • 6 Bedden
 • 6 Baden
 • 1.500 m² Perceel
 • 1.229 m² Gebouwd

€ 12.500.000

Los Monteros Playa, Marbella Oost - D300

Prachtige luxe mediterrane villa in Los Monteros, Marbella Oost

Dit is een ideale luxe woning voor diegenen die waarde hechten aan wonen van topkwaliteit in de exclusieve en gewilde omgeving. De prachtige klassieke mediterrane villa aan het strand met...

 • D300 Ref.
 • 4 Bedden
 • 3 Baden
 • 980 m² Perceel
 • 450 m² Gebouwd

€ 4.500.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties
Luxe vastgoed te koop in Los Monteros Playa
Luxe vastgoed te koop in Los Monteros Playa

Luxe vastgoed te koop in Los Monteros Playa

Dompel uzelf onder in de pracht van het leven aan zee met de elite-selectie van luxe vastgoed te koop in Los Monteros Playa, het prestigieuze strandparadijs van Marbella. Bekend om zijn fijne zandstranden en exclusieve sfeer, biedt Los Monteros Playa een zeldzame kans om een stukje paradijs te bezitten waar de Middellandse Zee de lucht ontmoet. Onze zorgvuldig geselecteerde panden variëren van prachtige villa’s aan het strand in de eerste lijn die directe toegang tot de zee bieden, tot elegante landgoederen met weelderige privétuinen en eigentijdse penthouses met adembenemende panoramische uitzichten. Elk pand is een symbool van luxe, ontworpen om een uitzonderlijke leefervaring te bieden, waarbij geavanceerde voorzieningen harmoniëren met een serene kustenfinesse. Vind uw ultieme strandpand in Los Monteros Playa met Drumelia, waar elk huis een toevluchtsoord van luxe en comfort is.

Lees meer

Los Monteros Playa – Luxe aan het strand in Marbella

Waar is het gelegen?

Los Monteros Playa is een prestigieuze woonwijk aan het strand in het oostelijke deel van Marbella, Spanje. Deze eersteklas locatie biedt directe toegang tot enkele van de mooiste stranden aan de Costa del Sol.

Wat is de indeling van Los Monteros Playa?

Los Monteros Playa staat bekend om zijn prachtige strandpanden, waaronder luxueuze villa’s en appartementen. Het gebied staat bekend om zijn rustige sfeer en de nabijheid van de Middellandse Zee, waardoor het een gewilde bestemming is voor strandliefhebbers.

Wat zijn de kenmerkende kenmerken?

Los Monteros Playa staat bekend om het leven aan het strand en luxe voorzieningen.

 • Leven aan het strand: Bewoners van Los Monteros Playa genieten van directe toegang tot ongerepte zandstranden, waardoor een levensstijl aan het strand als geen ander mogelijk is.
 • Luxe strandclubs: Het gebied herbergt exclusieve strandclubs die verfijnde gastronomie, ontspanning en entertainment aan zee bieden.
 • Magnifiek uitzicht: Veel panden in Los Monteros Playa bieden een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, waardoor een serene en schilderachtige omgeving ontstaat.

Wat zijn de kenmerken van het pand?

Panden in Los Monteros Playa staan bekend om hun ligging aan het strand en luxe voorzieningen.

 • Villa’s aan het strand in de eerste lijn: Deze panden hebben meestal directe toegang tot het strand, privézwembaden, weelderige tuinen en een panoramisch uitzicht op zee.
 • Appartementen aan het strand: Appartementen in Los Monteros Playa bieden vaak ruime interieurs, moderne ontwerpen en een prachtig uitzicht op zee, waarbij sommige beschikken over gemeenschappelijke zwembaden en andere voorzieningen.

Los Monteros Playa biedt een levensstijl van luxe aan het strand en is een ideale bestemming voor degenen die een rustig en schilderachtig toevluchtsoord aan de kust van Marbella zoeken.

Los Monteros Playa Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Los Monteros Playa Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

 • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 311m²: De gemiddelde woning in het Los Monteros Playa is 311 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
 • Gemiddelde perceelgrootte – 582m²: Met een gemiddelde perceelgrootte van 582 vierkante meter beschikken de luxe woningen uit het Los Monteros Playa over veel buitenruimte voor landschapsarchitectuur, zwembaden of het realiseren van uitbreidingen. Deze statistiek is handig voor iedereen die op zoek is naar een woning dat binnen- en buitenleven combineert en de mogelijkheid om het exterieur naar eigen wens aan te passen.
 • Gemiddelde vraagprijs – € 2.698.333: Het luxe vastgoed in het Los Monteros Playa heeft een gemiddelde vraagprijs van € 2.698.333, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
 • Prijs per vierkante meter – € 7.970: Met een gemiddelde prijs van € 7.970 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Los Monteros Playa Luxe Vastgoed: Verkoop & Trends. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Los Monteros Playa.

Woningen in Los Monteros Playa

U kunt uw Los Monteros Playa zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Los Monteros Playa buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Los Monteros Playa. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Los Monteros Playa en Marbella (All).