Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

3 Fastigheter till salu i Los Monteros Playa, Marbella Öst

Visar 3 fastigheter till salu i Los Monteros Playa, Marbella Öst.

Kontrakt undertecknat
Los Monteros Playa, Marbella Öst - D3374

Spektakulär strandnära modern high-end villa med lyxiga bekvämligheter, Los Monteros Playa,Marbella East

En fantastisk lyxvilla med 6 sovrum erbjuds till försäljning i det mest prestigefyllda kustområdet i Marbella East. Los Monteros är hem för en rad påkostade fastigheter som omhuldas av kändisar...

 • D3374 Ref.
 • 6 Sovrum
 • 7 Badrum
 • 1 644 m² Tomt
 • 1 022 m² Byggd

8 500 000 €

P.Tour
Los Monteros Playa, Marbella Öst - D3058

Villa Sapphire - Ny enastående strandvilla av avantgarde, Los Monteros, Marbella Öst

Om du drömmer om en mycket speciell modern herrgård på en av de mest attraktiva platserna på planeten får du inte missa denna djärva moderna fastighet med avantgardistiska egenskaper! Den...

 • D3058 Ref.
 • 6 Sovrum
 • 6 Badrum
 • 1 500 m² Tomt
 • 1 229 m² Byggd

12 500 000 €

Los Monteros Playa, Marbella Öst - D300

Magnifik lyxig medelhavsvilla i Los Monteros, Marbella Öst

Detta är ett perfekt lyxigt hem för dem som värdesätter ett högkvalitativt boende i det exklusiva och eftertraktade området. Den magnifika klassiska medelhavsvillan vid stranden med en pittoresk tomt på...

 • D300 Ref.
 • 4 Sovrum
 • 3 Badrum
 • 980 m² Tomt
 • 450 m² Byggd

4 500 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen
Lyxfastigheter till salu i Los Monteros Playa
Lyxfastigheter till salu i Los Monteros Playa

Lyxfastigheter till salu i Los Monteros Playa

Fördjupa dig i praktfullheten av livet vid havet med Drumelias exklusiva urval av lyxfastigheter till salu i Los Monteros Playa, Marbellas prestigefyllda strandparadis. Känt för sina fina sandstränder och exklusiva atmosfär erbjuder Los Monteros Playa en sällsynt möjlighet att äga en bit av paradiset där Medelhavet möter himlen. Vårt noggrant utvalda utbud sträcker sig från fantastiska strandnära villor som erbjuder direkt tillgång till havet, till eleganta egendomar med frodiga privata trädgårdar och moderna takvåningar med andlösa panoramautsikter. Varje fastighet är en symbol för lyx, utformad för att erbjuda en enastående livsstil genom att harmonisera moderna bekvämligheter med en lugn kustelegans. Hitta din ultimata strandnära fastighet i Los Monteros Playa med Drumelia, där varje hem är en fristad av lyx och komfort.

Läs mer

Los Monteros Playa – Strandnära lyx i Marbella

Var ligger det?

Los Monteros Playa är ett prestigefyllt strandnära bostadsområde beläget på östra delen av Marbella, Spanien. Denna utmärkta plats erbjuder direkt tillgång till några av de vackraste stränderna vid Costa del Sol.

Hur är utformningen av Los Monteros Playa?

Los Monteros Playa är känt för sin vackra strandfastighet, inklusive lyxiga villor och lägenheter. Området är känt för sin fridfulla atmosfär och närheten till Medelhavet, vilket gör det till en eftertraktad destination för strandälskare.

Vad är de karakteristiska dragen?

Los Monteros Playa är känt för sitt strandliv och lyxiga bekvämligheter.

 • Strandliv: Invånare i Los Monteros Playa har direkt tillgång till orörda sandstränder, vilket möjliggör en strandlivsstil som ingen annan.
 • Lyxiga strandklubbar: Området har exklusiva strandklubbar som erbjuder utsökt mat, avkoppling och underhållning vid havet.
 • Vackra vyer: Många fastigheter i Los Monteros Playa erbjuder fantastisk utsikt över Medelhavet och skapar en lugn och naturskön miljö.

Vad är fastighetens funktioner?

Fastigheter i Los Monteros Playa är kända för sin strandnära läge och lyxiga bekvämligheter.

 • Strandnära villor: Dessa fastigheter har vanligtvis direkt tillgång till stranden, privata pooler, frodiga trädgårdar och panoramautsikt över havet.
 • Strandnära lägenheter: Lägenheter i Los Monteros Playa erbjuder ofta rymliga interiörer, moderna design och fantastisk havsutsikt, där vissa har gemensamma pooler och andra bekvämligheter.

Los Monteros Playa erbjuder en livsstil av strandnära lyx och är en idealisk destination för dem som söker en lugn och naturskön reträtt vid Marbellas kust.

Los Monteros Playa fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Los Monteros Playa lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

 • Genomsnittlig byggstorlek – 311m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Los Monteros Playa är 311 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
 • Genomsnittlig tomtstorlek – 582m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 582 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Los Monteros Playa live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
 • Genomsnittligt utropspris – 2 698 333 €: Los Monteros Playa lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 2 698 333 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
 • Pris per kvadratmeter – 7 970 €: Det genomsnittliga priset på 7 970 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Los Monteros Playa: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Los Monteros Playa området.

Fastigheter i Los Monteros Playa

Du kan fortsätta med din Los Monteros Playa fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Los Monteros Playa områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Los Monteros Playa. Kontakta oss om du har några frågor om Los Monteros Playa och Marbella (All) fastighetsalternativ.