Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

1 Perceel te koop in Marbella Oost

Vertonen 1 Perceel te koop in Marbella Oost.

La Mairena, Marbella Oost - D3860

Bouwperceel in La Mairena, Marbella Oost

Ontdek een uitzonderlijke kans om een prachtig stuk grond te verwerven in de prestigieuze enclave La Mairena, Ojén. Met een indrukwekkende 15.700 vierkante meter biedt dit uitgestrekte terrein een uniek...

  • D3860 Ref.
  • 15.700 m² Perceel
  • 3.454 m² Bouwvolume

€ 2.355.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

De gids voor Marbella's toplocaties

We hebben onze gidsen op maat gemaakt voor de belangrijkste gebieden van Marbella, waarbij we alles belichten wat er te weten valt over Marbella's meest gewilde en gewilde locaties.

Rondleidingen door de omgeving Marbella Oost, Fantastisch strandleven

Een prestigieuze gemeenschap gelegen tussen enkele van de beste stranden aan de kust, Marbella Oost is een centrum van ontspanning. Marbella Oost heeft alles waar men van kan dromen. Via deze diepgaande gids raakt u vertrouwd met Marbella Oost en wordt u geïnformeerd over alles wat er te weten valt over dit luxueuze gebied.

Door Artur Loginov

Woningen in Marbella Oost

U kunt uw Marbella Oost zoektocht naar vastgoed voortzetten aan de hand van de beschikbare vastgoedtypes of door de verschillende Marbella Oost buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van iedere goede investering of woning die te koop staat op de woningmarkt in Marbella Oost . Neem contact met ons op als u twijfels heeft over Marbella Oost vastgoedopties.