Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Tomt till salu i Marbella Öst

Visar 1 Tomt till salu i Marbella Öst.

La Mairena, Marbella Öst - D3860

Byggnadstomt till salu i La Mairena, Marbella East

Upptäck en exceptionell möjlighet att förvärva en fantastisk tomt i den prestigefyllda enklaven La Mairena, Ojén. Med imponerande 15 700 kvadratmeter erbjuder denna expansiva fastighet en unik duk för utvecklare...

  • D3860 Ref.
  • 15 700 m² Tomt
  • 3 454 m² Byggnadsvolym

2 355 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Guide till Marbellas bästa lägen

Vi har skräddarsytt våra skräddarsydda guider om Marbellas nyckelområden och lyfter fram allt som finns att veta om Marbellas mest eftertraktade och eftertraktade platser.

Områdesvisningar Marbella Öst, Fantastiskt boende vid stranden

Marbella East är ett prestigefyllt område som ligger bland några av kustens bästa stränder och är ett centrum för avkoppling. Marbella East sträcker sig över flera områden och har allt man kan drömma om. Genom denna djupgående guide kommer du att bekanta dig med Marbella East och få information om allt som finns att veta om detta lyxiga område.

Av Artur Loginov

Fastigheter i Marbella Öst

Du kan fortsätta med din Marbella Öst fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Marbella Öst områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Marbella Öst. Kontakta oss om du har några frågor om Marbella Öst fastighetsalternativ.