Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

1 Huis te koop in San Pedro de Alcantara

Vertonen 1 Huis te koop in San Pedro de Alcantara.

Guadalmina Alta, San Pedro de Alcantara - D3583

Prachtig nieuw gerenoveerd herenhuis bij Guadalmina Golf, Marbella

Te koop is dit moderne herenhuis met vijf slaapkamers, dat lijkt op een luxe villa, in een zeer gewilde omgeving in de buurt van Guadalmina Golf, Marbella. Recentelijk gerenoveerd met...

  • D3583 Ref.
  • 5 Bedden
  • 4 Baden
  • 260 m² Gebouwd
  • 249 m² Tuin

€ 1.200.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

De gids voor Marbella's toplocaties

We hebben onze gidsen op maat gemaakt voor de belangrijkste gebieden van Marbella, waarbij we alles belichten wat er te weten valt over Marbella's meest gewilde en gewilde locaties.

Rondleidingen door de omgeving San Pedro de Alcántara, De essentie van een Spaanse levensstijl

San Pedro de Alcantara is de essentie van de Spaanse levensstijl aan de kust van Marbella. Genesteld tussen Benahavis en Marbella, weerspiegelen de sfeer en cultuur die van Spanje tot in de kern, het biedt een authentieke Andalusische ervaring voor iedereen die een bezoek brengt. San Pedro de Alcántara is een ideaal gebied voor gezinnen die zich willen vestigen in het zuiden van Spanje en heeft een breed scala aan activiteiten.

Door Artur Loginov

Woningen in San Pedro de Alcantara

U kunt uw San Pedro de Alcantara zoektocht naar vastgoed voortzetten aan de hand van de beschikbare vastgoedtypes of door de verschillende San Pedro de Alcantara buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van iedere goede investering of woning die te koop staat op de woningmarkt in San Pedro de Alcantara . Neem contact met ons op als u twijfels heeft over San Pedro de Alcantara vastgoedopties.