Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

1 Penthouse te koop in Sotogrande

Vertonen 1 Penthouse te koop in Sotogrande.

Sotogrande - D0180-1

Nieuw innovatief luxe penthouse met panoramisch uitzicht in een milieuvriendelijke residentie in Sotogrande

Een prachtig gloednieuw luxe penthouse wordt te koop aangeboden in het luxe resort Sotogrande, waar de luxe eigendommen samensmelten met het prachtige landschap. Het goed onderhouden elegante resort beschikt over...

  • D0180-1 Ref.
  • 4 Bedden
  • 4 Baden
  • 300 m² Gebouwd
  • 178 m² Terras

€ 2.736.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

De gids voor Marbella's toplocaties

We hebben onze gidsen op maat gemaakt voor de belangrijkste gebieden van Marbella, waarbij we alles belichten wat er te weten valt over Marbella's meest gewilde en gewilde locaties.

Rondleidingen door de omgeving Sotogrande, Luxueus Kustleven

Sotogrande - een gewaardeerde verblijfplaats van de welgestelden, gekenmerkt door zijn extravagante golfbanen en schilderachtige stranden, gelegen aan het uiterste puntje van de Costa del Sol. Deze gids zal u alles leren over deze prestigieuze locatie.

Door Artur Loginov

Woningen in Sotogrande

Het Drumelia team werkt dagelijks om u elke goede investering of unieke luxe woning te koop aan te bieden dat op de vastgoedmarkt komt in Marbella en de Costa del Sol. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoed opties in Marbella.