Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

2 Fastigheter till salu i Altos de Puente Romano, Marbella Golden Mile

Visar 2 fastigheter till salu i Altos de Puente Romano, Marbella Golden Mile.

Altos de Puente Romano, Marbella Golden Mile - D3604

Vacker modern villa i Altos de Puente Romano, Marbella Golden Mile

Denna moderna villa representerar modernt lyxigt boende beläget i det prestigefyllda Altos de Puente Romano. Inbäddat i en exklusiv gated community med 24-timmars säkerhet, är detta vackra hem bara en...

 • D3604 Ref.
 • 5 Sovrum
 • 5 Badrum
 • 1 020 m² Tomt
 • 767 m² Byggd

4 150 000 €

Altos de Puente Romano, Marbella Golden Mile - D3603

Lyxig lägenhet i Nazules, Altos de Puente Romano, Marbellas Golden Mile

Rymlig trädgårdslägenhet belägen i bostadsområdet Nazules i Altos de Puente Romano, ett uppskattat läge på Marbellas berömda Golden Mile. Fördjupa dig i sofistikeringen i detta prestigefyllda område, där det prestigefyllda...

 • D3603 Ref.
 • 3 Sovrum
 • 2 Badrum
 • 192 m² Byggd
 • 130 m² Trädgård

950 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen
Lyxfastigheter till salu i Altos de Puente Romano
Lyxfastigheter till salu i Altos de Puente Romano

Lyxfastigheter till salu i Altos de Puente Romano

Altos de Puente Romano är ett prestigefyllt bostadsområde, perfekt beläget i hjärtat av Marbellas Gyllene Mil, och Drumelia Real Estate erbjuder ett exklusivt urval av lyxfastigheter i detta eftertraktade läge. Detta inhägnade samhälle lovar säkerhet och integritet, med den tillagda fördelen av att vara ett stenkast från Medelhavet och det lyxiga Puente Romano Beach Resort och Spa. Vårt portfölj i Altos de Puente Romano inkluderar en variation av sofistikerade hem, från moderna villor med elegant estetik och toppmodern bekvämligheter till ståtliga bostäder som kombinerar traditionell elegans med modern komfort. Varje fastighet stoltserar med lyxiga funktioner som privata pooler, välskötta trädgårdar och rymliga terrasser, idealiska för att njuta av Marbellas idylliska klimat. Invånarna kan njuta av bekvämligheten att vara nära kända restauranger, designerbutiker och några av kustens mest prestigefyllda klubbar och golfbanor. Med Drumelia blir du inbjuden att utforska lyxboendets höjdpunkt i Altos de Puente Romano, där exklusivitet och bekvämlighet samexisterar harmoniskt.

Altos de Puente Romano fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Altos de Puente Romano lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

 • Genomsnittlig byggstorlek – 592m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Altos de Puente Romano är 592 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
 • Genomsnittlig tomtstorlek – 1.292m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 1.292 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Altos de Puente Romano live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
 • Genomsnittligt utropspris – 4 048 000 €: Altos de Puente Romano lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €4 048 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
 • Pris per kvadratmeter – 8 316 €: Det genomsnittliga priset på €8 316 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Altos de Puente Romano marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Altos de Puente Romano området.

Fastigheter i Altos de Puente Romano

Du kan fortsätta med din Altos de Puente Romano fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Altos de Puente Romano områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Altos de Puente Romano. Kontakta oss om du har några frågor om Altos de Puente Romano och Marbella (All) fastighetsalternativ.