Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

3 Eiendommer for salg i Altos de Puente Romano, Marbella Golden Mile

Viser 3 eiendommer for salg i Altos de Puente Romano, Marbella Golden Mile.

Altos de Puente Romano, Marbella Golden Mile - D3866

Luksusvilla i prestisjefylt inngjerdet område på Marbellas Golden Mile

Denne villaen med seks soverom er tilgjengelig for salg i det prestisjefylte inngjerdede området Villas Del Marques på Marbellas Golden Mile, et svært ettertraktet og eksklusivt område i Marbella. Villaen...

 • D3866 Referanse.
 • 6 Senge
 • 6 Bad
 • 1 556 m² Plot
 • 823 m² Bygget

€ 6 995 000

Altos de Puente Romano, Marbella Golden Mile - D3604

Vakker, moderne villa i Altos de Puente Romano, Marbella Golden Mile

Denne moderne villaen representerer moderne luksus i prestisjetunge Altos de Puente Romano. Dette vakre huset ligger i et eksklusivt, inngjerdet område med 24-timers sikkerhet, bare en kort ti-minutters kjøretur fra...

 • D3604 Referanse.
 • 5 Senge
 • 5 Bad
 • 1 020 m² Plot
 • 767 m² Bygget

€ 4 150 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Altos de Puente Romano eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Altos de Puente Romano luksuseiendomsmarked basert på våre data:

 • Gjennomsnittlig bruttoareal – 485m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Altos de Puente Romano er 485 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
 • Gjennomsnittlig tomtestørrelse – 941m²: Med en gjennomsnittlig tomtestørrelse på 941 kvadratmeter, tilbyr luksuseiendommer i Altos de Puente Romano rikelig med uteplass for hagearbeid, svømmebassenger eller påbygg. Denne statistikken er nyttig for de som leter etter hjem som tilbyr en blanding av innendørs og utendørs liv eller muligheter til å tilpasse eksteriøret..
 • Gjennomsnittlig prisantydning – € 3 297 857: Altos de Puente Romano luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 3 297 857, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
 • Pris per kvadratmeter – € 7 739: Med et gjennomsnitt på € 7 739 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Altos de Puente Romano: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Altos de Puente Romano-området.

Altos de Puente Romano eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Altos de Puente Romano eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Altos de Puente Romano nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Altos de Puente Romano. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Altos de Puente Romano og Marbella (All) eiendomsmuligheter.