Imponerande modern ny lyxvilla, Los Arqueros Golf Resort, Benahavis

Imponerande modern ny lyxvilla, Los Arqueros Golf Resort, Benahavis

4 750 000 €

  • Ref. D1063
  • Sovrum6
  • Badrum5
  • Byggd973 m²
  • Tomt1 579 m²
25 Foton Karta

Villa till salu i Los Arqueros, Benahavis

Detta imponerande hem erbjuder skönhet, funktionalitet och komfort. Ställd på den generösa tomten på 1 579 m² lyxig villa med fantastisk panoramautsikt har byggts till högsta standard 2017 och redo att ge den mest exklusiva livsstilen till sina lyckliga invånare.

Skapad i modern medelhavsstil toppkvalitet ljusa och soliga hus på 973 m² erbjuder 3 våningar. Huvudvåningen med direkt tillgång till uteplatsen, terrassen och poolområdet har en hall, stort vardagsrum med öppen spis, separat matsal, fullt utrustat kök, gästtoalett och 1 gästsvit. Övre våningen rymmer 3 sovrum också med lyxiga badrum: 2 gästsviter och Master suite med separat klädkammare. Nedre våningen (trädgårdsnivå) med direkt tillgång till poolområdet och möjlighet till en separat gästlägenhet har ytterligare ett sovrum med eget badrum, personalutrymmen, tvättstuga, andra kök, garage för fyra bilar, förråd och fantastiska fitness- och underhållningsområden med gym, bastu och ångbastu, biograf, rekreations- och spelrum, specialanpassad vinkällare med glasväggar.

Denna exklusiva fastighet har allt du kan önska dig och kan skryta med den senaste tekniken och många funktioner som gör det vackert, bekvämt och säkert att bo här: modern hiss till alla våningar, Daikin-system för luftkonditionering och golvvärme, fantastiska marmorgolv, undertak, sofistikerad modern belysning, solpaneler, fönsterluckor, larm osv.

På grund av det höga läget på kullen och den syd-sydöstra orienteringen är villan välsignad med exceptionell panoramautsikt ner mot det glittrande Medelhavet, Gibraltar och den afrikanska kusten, det ikoniska berget La Concha, fridfulla andalusiska kullar och dalar med frodig vegetation och olivplantager. Det finns gott om utrymme utomhus för att underhålla utomhus eller slå sig ner för en lugn kväll med en bok eller ett glas gott spanskt vin och njuta av utsikten eller de berömda solnedgångarna i Medelhavet. Välskötta trädgårdar med gröna gräsmattor, medelhavstallar, mogna palmer och citrusträd är en fröjd för ögat.

Den fantastiska fastigheten ligger i den prestigefyllda, dygnet runt bevakade Los Arqueros Golf Resort, som ligger vid Ronda-vägen i en spektakulär naturlig miljö i de böljande kullarna i Ronda-bergen, vilket skyddar den från vindar och skapar ett mikroklimat. Samtidigt som fastighetens läge är lugnt och privat är det också mycket lättillgängligt, med god närhet till kulturella bekvämligheter och 2 internationella flygplatser, Malaga och Gibraltar. 5-15 minuters bilresa till utmärkta golfbanor, internationella skolor, restauranger, affärer, stränder och alla kosmopolitiska och glamorösa attraktioner och bekvämligheter i Puerto Banús, San Pedro och Marbella. Den vita pittoreska byn Benahavís, ett “gourmand- och gourmetmecka”, ligger också en kort bilresa bort.

Inte undra på att högklassiga fastigheter i området är oerhört efterfrågade av en välmående internationell kundkrets.

Annonserad Januari, 2018

Villa i Los Arqueros, funktioner och detaljer

Skatter och kostnader

Försäljningspriset inkluderar inte omkostnader eller skatter. Omkostnader för köpare: registrerings- och notarieavgift, ITP 7% eller alternativt 10% VAT och AJD (1,2% av köppriset) på nya fastigheter och baseras på krav som måste tillmötesgås. Informationen kan innehålla fel, utelämnanden, modifieringar, tidigare försäljning eller återkallelser från marknaden. Informationsblad finns enligt förordning 218/2005 11e okt..

Fler fastigheter till salu i Los Arqueros

Hitta alla tillgängliga fastigheter i området Los Arqueros, Benahavis. Vi har även privata försäljningar eller nya annonser i Los Arqueros området kommer till marknaden. Var god kontakta vårt team för en fördjupad revision av alla tillgängliga fastigheter i Los Arqueros fastighetsmarknaden som kan passa dina behov