Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Marina de Puente Romano, Marbella Golden Mile

Visar 1 fastighet till salu i Marina de Puente Romano, Marbella Golden Mile.

Marina de Puente Romano, Marbella Golden Mile - D3532

Strandnära lägenhet på bottenvåningen med fantastisk havsutsikt i Marina Puente Romano.

Upptäck lyxen i denna exklusiva markplanslägenhet vid stranden, inbäddad i den prestigefyllda Puente Romano Marina. Beläget på den eftertraktade Golden Mile och omgiven av den rika atmosfären i Puente Romano-komplexet,...

  • D3532 Ref.
  • 3 Sovrum
  • 3 Badrum
  • 137 m² Byggd
  • 30 m² Terrass

6 995 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Marina de Puente Romano fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Marina de Puente Romano lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 275m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Marina de Puente Romano är 275 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittligt utropspris – 7 625 000 €: Marina de Puente Romano lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €7 625 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 26 213 €: Det genomsnittliga priset på €26 213 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Marina de Puente Romano marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Marina de Puente Romano området.

Fastigheter i Marina de Puente Romano

Du kan fortsätta med din Marina de Puente Romano fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Marina de Puente Romano områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Marina de Puente Romano. Kontakta oss om du har några frågor om Marina de Puente Romano och Marbella (All) fastighetsalternativ.