Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Eiendom for salg i Beach Side Golden Mile, Marbella Golden Mile

Viser 1 eiendom for salg i Beach Side Golden Mile, Marbella Golden Mile.

Beach Side Golden Mile, Marbella Golden Mile - D2448

Villa for salg i Beach Side Golden Mile, Marbella Golden Mile

Villa til salgs i Beach Side Golden Mile, Marbella Golden Mile med 3 soverom, 4 baderom, 3 baderom med eget bad, 1 toalett, innebygd 2020 og har basseng (privat), garasje...

  • D2448 Referanse.
  • 3 Senge
  • 4 Bad
  • 385 m² Bygget
  • 150 m² Terrasse

€ 2 750 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Beach Side Golden Mile eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Beach Side Golden Mile luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 281m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Beach Side Golden Mile er 281 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig tomtestørrelse – 295m²: Med en gjennomsnittlig tomtestørrelse på 295 kvadratmeter, tilbyr luksuseiendommer i Beach Side Golden Mile rikelig med uteplass for hagearbeid, svømmebassenger eller påbygg. Denne statistikken er nyttig for de som leter etter hjem som tilbyr en blanding av innendørs og utendørs liv eller muligheter til å tilpasse eksteriøret..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 3 363 333: Beach Side Golden Mile luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 3 363 333, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 13 156: Med et gjennomsnitt på € 13 156 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Beach Side Golden Mile: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Beach Side Golden Mile-området.

Beach Side Golden Mile eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Beach Side Golden Mile eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Beach Side Golden Mile nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Beach Side Golden Mile. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Beach Side Golden Mile og Marbella (All) eiendomsmuligheter.