Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

2 Woningen te koop in Beach Side Golden Mile, Marbella Golden Mile

Vertonen 2 woningen te koop in Beach Side Golden Mile, Marbella Golden Mile.

P.Tour
Beach Side Golden Mile, Marbella Golden Mile - D2552

Prachtige nieuwe moderne luxe villa met uitzicht, strandkant Golden Mile, Marbella

Gelegen aan het meest prestigieuze strandgedeelte van de befaamde Golden Mile in Marbella, is dit verbluffende gloednieuwe eigendom te koop gebouwd volgens een uiterst hoge standaard, waarbij elk detail zorgvuldig...

 • D2552 Ref.
 • 5 Bedden
 • 6 Baden
 • 538 m² Perceel
 • 488 m² Gebouwd

€ 5.300.000

Beach Side Golden Mile, Marbella Golden Mile - D2448

Stijlvolle eigentijdse villa aan het strand met zeezicht, Golden Mile, Marbella

Gebouwd in 2020, deze stijlvolle moderne villa te koop is gelegen in super prestigieuze Marbella's Golden Mile naast het strand, met alle luxe voorzieningen in de buurt, en op loopafstand...

 • D2448 Ref.
 • 3 Bedden
 • 4 Baden
 • 385 m² Gebouwd
 • 150 m² Terras

€ 3.095.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

Beach Side Golden Mile Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Beach Side Golden Mile Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

 • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 178m²: De gemiddelde woning in het Beach Side Golden Mile is 178 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
 • Gemiddelde perceelgrootte – 174m²: Met een gemiddelde perceelgrootte van 174 vierkante meter beschikken de luxe woningen uit het Beach Side Golden Mile over veel buitenruimte voor landschapsarchitectuur, zwembaden of het realiseren van uitbreidingen. Deze statistiek is handig voor iedereen die op zoek is naar een woning dat binnen- en buitenleven combineert en de mogelijkheid om het exterieur naar eigen wens aan te passen.
 • Gemiddelde vraagprijs – € 2.395.000: Het luxe vastgoed in het Beach Side Golden Mile heeft een gemiddelde vraagprijs van € 2.395.000, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
 • Prijs per vierkante meter – € 14.304: Met een gemiddelde prijs van € 14.304 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Beach Side Golden Mile Luxe Vastgoed: Verkoop & Trends. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Beach Side Golden Mile.

Woningen in Beach Side Golden Mile

U kunt uw Beach Side Golden Mile zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Beach Side Golden Mile buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Beach Side Golden Mile. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Beach Side Golden Mile en Marbella (All).