Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Eiendom for salg i Byu Hills, Benahavis

Viser 1 eiendom for salg i Byu Hills, Benahavis.

Under kontrakt
Byu Hills, Benahavis - D3249

Leilighet for salg i Byu Hills, Benahavis

Leilighet til salgs i Byu Hills, Benahavis med 3 soverom, 2 baderom og har basseng (felles) og hage (felles). Dimensjoner: 227m² bygget, 151m² interiør og 61m² terrasse.Denne egenskapen, orientering sør,...

  • D3249 Referanse.
  • 3 Senge
  • 2 Bad
  • 227 m² Bygget
  • 61 m² Terrasse

€ 1 675 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Byu Hills eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Byu Hills luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 151m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Byu Hills er 151 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 1 995 000: Byu Hills luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 1 995 000, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 13 212: Med et gjennomsnitt på € 13 212 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Byu Hills: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Byu Hills-området.

Byu Hills eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Byu Hills eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Byu Hills nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Byu Hills. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Byu Hills og Benahavis eiendomsmuligheter.