Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Byu Hills, Benahavis

Visar 1 fastighet till salu i Byu Hills, Benahavis.

Kontrakt undertecknat
Byu Hills, Benahavis - D3249

Fantastisk helt ny modern lyxlägenhet med panoramautsikt i boutique-komplex i Benahavis.

Välkommen till lyxigt boende när det är som bäst i ett modernt high-end boutique-komplex med fantastisk utsikt i Benahavis!Denna lägenhet med 3 sovrum och utsikt över havet och bergen erbjuds...

  • D3249 Ref.
  • 3 Sovrum
  • 2 Badrum
  • 227 m² Byggd
  • 61 m² Terrass

1 675 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Byu Hills fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Byu Hills lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 151m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Byu Hills är 151 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittligt utropspris – 1 995 000 €: Byu Hills lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 1 995 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 13 212 €: Det genomsnittliga priset på 13 212 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Byu Hills: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Byu Hills området.

Fastigheter i Byu Hills

Du kan fortsätta med din Byu Hills fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Byu Hills områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Byu Hills. Kontakta oss om du har några frågor om Byu Hills och Benahavis fastighetsalternativ.