Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

1 Woning te koop in Byu Hills, Benahavis

Vertonen 1 woning te koop in Byu Hills, Benahavis.

Contract ondertekend
Byu Hills, Benahavis - D3249

Prachtig gloednieuw modern luxe appartement met panoramisch uitzicht in boetiekcomplex in Benahavis.

Welkom bij luxe wonen op zijn best in een modern high-end boutique complex met prachtig uitzicht in Benahavis!Dit appartement met 3 slaapkamers en uitzicht op zee en de bergen wordt...

  • D3249 Ref.
  • 3 Bedden
  • 2 Baden
  • 227 m² Gebouwd
  • 61 m² Terras

€ 1.675.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

Byu Hills Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Byu Hills Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

  • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 151m²: De gemiddelde woning in het Byu Hills is 151 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
  • Gemiddelde vraagprijs – € 1.995.000: Het luxe vastgoed in het Byu Hills heeft een gemiddelde vraagprijs van € 1.995.000, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
  • Prijs per vierkante meter – € 13.212: Met een gemiddelde prijs van € 13.212 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Byu Hills Luxe Vastgoed: Verkoop & Trends. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Byu Hills.

Woningen in Byu Hills

U kunt uw Byu Hills zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Byu Hills buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Byu Hills. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Byu Hills en Benahavis.