Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Eiendom for salg i Casablanca, Marbella Golden Mile

Viser 1 eiendom for salg i Casablanca, Marbella Golden Mile.

Casablanca, Marbella Golden Mile - D2235

Villa for salg i Casablanca, Marbella Golden Mile

Villa til salgs i Casablanca, Marbella Golden Mile med 5 soverom, 6 baderom, 1 toalett, innebygd 2022 og har basseng (privat), garasje (privat) og hage (privat). Dimensjoner: 470m² bygget, 503m²...

  • D2235 Referanse.
  • 5 Senge
  • 6 Bad
  • 503 m² Plot
  • 470 m² Bygget

€ 6 170 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Casablanca eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Casablanca luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 541m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Casablanca er 541 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig tomtestørrelse – 831m²: Med en gjennomsnittlig tomtestørrelse på 831 kvadratmeter, tilbyr luksuseiendommer i Casablanca rikelig med uteplass for hagearbeid, svømmebassenger eller påbygg. Denne statistikken er nyttig for de som leter etter hjem som tilbyr en blanding av innendørs og utendørs liv eller muligheter til å tilpasse eksteriøret..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 4 241 667: Casablanca luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 4 241 667, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 8 529: Med et gjennomsnitt på € 8 529 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Casablanca: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Casablanca-området.

Casablanca eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Casablanca eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Casablanca nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Casablanca. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Casablanca og Marbella (All) eiendomsmuligheter.