Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Casablanca, Marbella Golden Mile

Visar 1 fastighet till salu i Casablanca, Marbella Golden Mile.

Casablanca, Marbella Golden Mile - D2235

Sofistikerat, toppmodernt designhus med Wow-faktor, Casablanca Beach, Marbella Golden Mile

En helt ny modern lyxvilla till salu i Casablanca Beach, Marbella Golden Mile, ligger i en vacker miljö bara några minuter från stranden och är klar 2022.Det sydvända huset på...

  • D2235 Ref.
  • 5 Sovrum
  • 6 Badrum
  • 503 m² Tomt
  • 470 m² Byggd

6 870 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Lyxfastigheter till salu i Casablanca

Casablanca på Marbellas Gyllene Mil är en fristad för lyxfastigheter, där strandnära livets lockelse kombineras med exklusiviteten av ett förstklassigt läge. Detta prestigefyllda samhälle är en pärla för dem som söker den typiska Marbella-livsstilen – fridfullt bostadskomfort, bara ett stenkast från stadens pulserande hjärta. Hemmen här är felfritt utformade, med toppmodern utrustning, expansiva utomhusområden och privata pooler, allt inbäddat i områdets frodiga, naturliga skönhet. Med sömlös tillgång till Marbellas berömda stränder, liksom dess utbud av högklassiga butiker, gourmetrestauranger och livliga sociala scen, erbjuder Casablanca en oöverträffad boendeupplevelse för de få utvalda. Upptäck ditt dröm kustnära tillflyktsort i lyxenklaven Casablanca.

Casablanca fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Casablanca lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 541m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Casablanca är 541 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittlig tomtstorlek – 831m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 831 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Casablanca live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
  • Genomsnittligt utropspris – 4 241 667 €: Casablanca lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €4 241 667 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 8 529 €: Det genomsnittliga priset på €8 529 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Casablanca marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Casablanca området.

Fastigheter i Casablanca

Du kan fortsätta med din Casablanca fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Casablanca områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Casablanca. Kontakta oss om du har några frågor om Casablanca och Marbella (All) fastighetsalternativ.