Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

1 Woning te koop in Casablanca, Marbella Golden Mile

Vertonen 1 woning te koop in Casablanca, Marbella Golden Mile.

Casablanca, Marbella Golden Mile - D2235

Verfijnd, State-of-Art designerhuis met wow-factor, Casablanca Beach, Marbella Golden Mile

Gelegen in een prachtige omgeving op enkele momenten van het strand, is een gloednieuwe moderne luxe villa te koop in Casablanca Beach, Marbella Golden Mile, klaar in 2022.Gelegen op een...

  • D2235 Ref.
  • 5 Bedden
  • 6 Baden
  • 503 m² Perceel
  • 470 m² Gebouwd

€ 6.870.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

Luxe Eigendommen te Koop in Casablanca

Casablanca aan de Gouden Mijl van Marbella is een toevluchtsoord van luxe eigendommen, waar de aantrekkingskracht van het leven aan het strand wordt gecombineerd met de exclusiviteit van een toplocatie. Deze prestigieuze gemeenschap is een juweel voor degenen die de typische Marbella-levensstijl zoeken – rustig residentieel comfort, op een steenworp afstand van het bruisende hart van de stad. De huizen hier zijn onberispelijk ontworpen, met state-of-the-art voorzieningen, uitgebreide buitenruimtes en privézwembaden, allemaal omhuld in de weelderige, natuurlijke schoonheid van het gebied. Met naadloze toegang tot de beroemde stranden van Marbella, evenals een scala aan high-end winkels, gastronomische restaurants en een levendig sociaal leven, biedt Casablanca een ongeëvenaarde woonervaring voor de onderscheidende weinigen. Ontdek uw droomkusttoevlucht in de luxe enclave van Casablanca.

Casablanca Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Casablanca Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

  • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 541m²: De gemiddelde woning in het Casablanca is 541 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
  • Gemiddelde perceelgrootte – 831m²: Met een gemiddelde perceelgrootte van 831 vierkante meter beschikken de luxe woningen uit het Casablanca over veel buitenruimte voor landschapsarchitectuur, zwembaden of het realiseren van uitbreidingen. Deze statistiek is handig voor iedereen die op zoek is naar een woning dat binnen- en buitenleven combineert en de mogelijkheid om het exterieur naar eigen wens aan te passen.
  • Gemiddelde vraagprijs – € 4.241.667: Het luxe vastgoed in het Casablanca heeft een gemiddelde vraagprijs van € 4.241.667, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
  • Prijs per vierkante meter – € 8.529: Met een gemiddelde prijs van € 8.529 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Casablanca Live Market Report. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Casablanca.

Woningen in Casablanca

U kunt uw Casablanca zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Casablanca buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Casablanca. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Casablanca en Marbella (All).