Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Eiendom for salg i El Dorado, Nueva Andalucia

Viser 1 eiendom for salg i El Dorado, Nueva Andalucia.

Under kontrakt
El Dorado, Nueva Andalucia - D3567

Duplex-leilighet med panoramautsikt til salgs i El Dorado, Nueva Andalucia Marbella

I den ettertraktede urbanisasjonen El Dorado i Nueva Andalucía ligger dette tosidige penthouseleiligheten som er en blanding av raffinert luksus og praktisk bekvemmelighet. Den toetasjes boligen er designet i moderne...

  • D3567 Referanse.
  • 3 Senge
  • 3 Bad
  • 135 m² Bygget
  • 33 m² Terrasse

€ 790 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

El Dorado eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i El Dorado luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 172m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i El Dorado er 172 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 899 000: El Dorado luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 899 000, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 5 227: Med et gjennomsnitt på € 5 227 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i El Dorado: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i El Dorado-området.

El Dorado eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt El Dorado eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige El Dorado nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i El Dorado. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om El Dorado og Marbella (All) eiendomsmuligheter.