Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i El Dorado, Nueva Andalucia

Visar 1 fastighet till salu i El Dorado, Nueva Andalucia.

Kontrakt undertecknat
El Dorado, Nueva Andalucia - D3567

Duplex takvåning med panoramautsikt till salu n El Dorado, Nueva Andalucia Marbella

Inbäddat i den eftertraktade El Dorado urbaniseringen i Nueva Andalucía, sticker detta Duplex Penthouse ut som en blandning av raffinerad lyx och praktisk bekvämlighet. Den två våningar höga bostaden är...

  • D3567 Ref.
  • 3 Sovrum
  • 3 Badrum
  • 135 m² Byggd
  • 33 m² Terrass

790 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

El Dorado fastighetsmarknad

Viktiga insikter om El Dorado lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 172m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i El Dorado är 172 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittligt utropspris – 899 000 €: El Dorado lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 899 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 5 227 €: Det genomsnittliga priset på 5 227 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i El Dorado: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i El Dorado området.

Fastigheter i El Dorado

Du kan fortsätta med din El Dorado fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika El Dorado områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i El Dorado. Kontakta oss om du har några frågor om El Dorado och Marbella (All) fastighetsalternativ.