Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

1 Woning te koop in El Dorado, Nueva Andalucia

Vertonen 1 woning te koop in El Dorado, Nueva Andalucia.

El Dorado, Nueva Andalucia - D3567

Duplex Penthouse met Panoramisch Uitzicht te koop n El Dorado, Nueva Andalucia Marbella

Genesteld in de gewilde El Dorado urbanisatie van Nueva Andalucía, valt dit Duplex Penthouse op als een mix van verfijnde luxe en praktisch gemak. Ontworpen met een vleugje moderne Scandinavische...

  • D3567 Ref.
  • 3 Bedden
  • 3 Baden
  • 135 m² Gebouwd
  • 33 m² Terras

€ 790.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

El Dorado Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de El Dorado Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

  • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 172m²: De gemiddelde woning in het El Dorado is 172 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
  • Gemiddelde vraagprijs – € 899.000: Het luxe vastgoed in het El Dorado heeft een gemiddelde vraagprijs van € 899.000, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
  • Prijs per vierkante meter – € 5.227: Met een gemiddelde prijs van € 5.227 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in El Dorado Live Market Report. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in El Dorado.

Woningen in El Dorado

U kunt uw El Dorado zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende El Dorado buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van El Dorado. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in El Dorado en Marbella (All).