Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

2 Eiendommer for salg i Las Mimosas, Marbella - Puerto Banus

Viser 2 eiendommer for salg i Las Mimosas, Marbella - Puerto Banus.

Under kontrakt
Las Mimosas, Marbella - Puerto Banus - D3125

Villa for salg i Las Mimosas, Marbella - Puerto Banus

Villa til salgs i Las Mimosas, Marbella - Puerto Banus med 4 soverom, 4 baderom, 2 toaletter, innebygd 2007 og har basseng (privat), garasje (privat) og hage (privat). Dimensjoner: 751m²...

 • D3125 Referanse.
 • 4 Senge
 • 4 Bad
 • 1 300 m² Plot
 • 751 m² Bygget

€ 3 500 000

Las Mimosas, Marbella - Puerto Banus - D2954

Villa for salg i Las Mimosas, Marbella - Puerto Banus

Villa til salgs i Las Mimosas, Marbella - Puerto Banus med 4 soverom, 4 baderom, innebygd 2003 og har basseng (privat), garasje (carport) og hage (privat). Dimensjoner: 417m² bygget og...

 • D2954 Referanse.
 • 4 Senge
 • 4 Bad
 • 1 000 m² Plot
 • 417 m² Bygget

€ 4 500 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Las Mimosas eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Las Mimosas luksuseiendomsmarked basert på våre data:

 • Gjennomsnittlig bruttoareal – 837m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Las Mimosas er 837 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
 • Gjennomsnittlig tomtestørrelse – 2.400m²: Med en gjennomsnittlig tomtestørrelse på 2.400 kvadratmeter, tilbyr luksuseiendommer i Las Mimosas rikelig med uteplass for hagearbeid, svømmebassenger eller påbygg. Denne statistikken er nyttig for de som leter etter hjem som tilbyr en blanding av innendørs og utendørs liv eller muligheter til å tilpasse eksteriøret..
 • Gjennomsnittlig prisantydning – € 5 950 000: Las Mimosas luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 5 950 000, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
 • Pris per kvadratmeter – € 7 109: Med et gjennomsnitt på € 7 109 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Las Mimosas: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Las Mimosas-området.

Las Mimosas eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Las Mimosas eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Las Mimosas nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Las Mimosas. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Las Mimosas og Marbella (All) eiendomsmuligheter.