Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

2 Fastigheter till salu i Las Mimosas, Marbella - Puerto Banus

Visar 2 fastigheter till salu i Las Mimosas, Marbella - Puerto Banus.

Las Mimosas, Marbella - Puerto Banus - D3125

Charmig klassisk lyxvilla vid stranden, Las Mimosas, Puerto Banus - Marbella

Denna familjevilla med 4 sovrum erbjuds till försäljning i Las Mimosas, Marbella. Denna exklusiva, gated community har ett privilegierat läge i en avskild enklav, mellan Puerto Banus och San Pedro,...

 • D3125 Ref.
 • 4 Sovrum
 • 4 Badrum
 • 1 300 m² Tomt
 • 751 m² Byggd

3 500 000 €

Las Mimosas, Marbella - Puerto Banus - D2954

Vacker lyxvilla i andalusisk stil i Las Mimosas, Puerto Banus, Marbella

Detta vackra och rymliga hus erbjuds till försäljning i den exklusiva gated urbanisationen Las Mimosas, en promenad från den berömda Puerto Banus i Marbella. Stilen i Las Mimosas är typiskt...

 • D2954 Ref.
 • 4 Sovrum
 • 4 Badrum
 • 1 000 m² Tomt
 • 417 m² Byggd

3 850 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Las Mimosas fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Las Mimosas lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

 • Genomsnittlig byggstorlek – 837m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Las Mimosas är 837 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
 • Genomsnittlig tomtstorlek – 2.400m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 2.400 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Las Mimosas live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
 • Genomsnittligt utropspris – 5 950 000 €: Las Mimosas lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 5 950 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
 • Pris per kvadratmeter – 7 109 €: Det genomsnittliga priset på 7 109 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Las Mimosas: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Las Mimosas området.

Fastigheter i Las Mimosas

Du kan fortsätta med din Las Mimosas fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Las Mimosas områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Las Mimosas. Kontakta oss om du har några frågor om Las Mimosas och Marbella (All) fastighetsalternativ.