Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

2 Woningen te koop in Las Mimosas, Marbella - Puerto Banus

Vertonen 2 woningen te koop in Las Mimosas, Marbella - Puerto Banus.

Contract ondertekend
Las Mimosas, Marbella - Puerto Banus - D3125

Charmante klassieke luxe villa aan het strand, Las Mimosas, Puerto Banus - Marbella

Deze gezinsvilla met 4 slaapkamers wordt te koop aangeboden in Las Mimosas, Marbella. De hoogwaardige, tweedelijns omheinde strandgemeenschap heeft een bevoorrechte locatie in een afgelegen enclave, tussen Puerto Banus en...

 • D3125 Ref.
 • 4 Bedden
 • 4 Baden
 • 1.300 m² Perceel
 • 751 m² Gebouwd

€ 3.500.000

Las Mimosas, Marbella - Puerto Banus - D2954

Prachtige luxe villa in Andalusische stijl in Las Mimosas, Puerto Banus, Marbella

Deze prachtige ruime woning wordt te koop aangeboden in de high-end gesloten urbanisatie Las Mimosas, op loopafstand van het beroemde Puerto Banus, Marbella. De stijl van Las Mimosas is typisch...

 • D2954 Ref.
 • 4 Bedden
 • 4 Baden
 • 1.000 m² Perceel
 • 417 m² Gebouwd

€ 4.500.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

Las Mimosas Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Las Mimosas Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

 • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 837m²: De gemiddelde woning in het Las Mimosas is 837 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
 • Gemiddelde perceelgrootte – 2.400m²: Met een gemiddelde perceelgrootte van 2.400 vierkante meter beschikken de luxe woningen uit het Las Mimosas over veel buitenruimte voor landschapsarchitectuur, zwembaden of het realiseren van uitbreidingen. Deze statistiek is handig voor iedereen die op zoek is naar een woning dat binnen- en buitenleven combineert en de mogelijkheid om het exterieur naar eigen wens aan te passen.
 • Gemiddelde vraagprijs – € 5.950.000: Het luxe vastgoed in het Las Mimosas heeft een gemiddelde vraagprijs van € 5.950.000, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
 • Prijs per vierkante meter – € 7.109: Met een gemiddelde prijs van € 7.109 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Las Mimosas Luxe Vastgoed: Verkoop & Trends. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Las Mimosas.

Woningen in Las Mimosas

U kunt uw Las Mimosas zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Las Mimosas buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Las Mimosas. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Las Mimosas en Marbella (All).