Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

2 Eiendommer for salg i Peñablanca, Nueva Andalucia

Viser 2 eiendommer for salg i Peñablanca, Nueva Andalucia.

Peñablanca, Nueva Andalucia - D3856

Moderne tomannsbolig med privat basseng og havutsikt i Peñablanca- Nueva Andalucía

Denne eksepsjonelle tomannsboligen, som ligger i det anerkjente inngjerdede området Peñablanca i det berømte Nueva Andalucía, er et symbol på luksus og komfort. Boligen er omhyggelig renovert og har 4...

 • D3856 Referanse.
 • 4 Senge
 • 4 Bad
 • 370 m² Bygget
 • 150 m² Terrasse

€ 2 175 000

Peñablanca, Nueva Andalucia - D3320

Storslått bungalowvilla på golfbanen i Aloha, Peñablanca, Nueva Andalucia, Marbella

En renovert, praktfull bungalowvilla til salgs ligger i det inngjerdede området Peñablanca på golfbanen Aloha i Nueva Andalucía, Marbella. Villaen ligger i hjertet av Golf Valley, i gangavstand fra Aloha...

 • D3320 Referanse.
 • 3 Senge
 • 3 Bad
 • 953 m² Plot
 • 269 m² Bygget

€ 2 300 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Peñablanca eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Peñablanca luksuseiendomsmarked basert på våre data:

 • Gjennomsnittlig bruttoareal – 144m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Peñablanca er 144 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
 • Gjennomsnittlig tomtestørrelse – 240m²: Med en gjennomsnittlig tomtestørrelse på 240 kvadratmeter, tilbyr luksuseiendommer i Peñablanca rikelig med uteplass for hagearbeid, svømmebassenger eller påbygg. Denne statistikken er nyttig for de som leter etter hjem som tilbyr en blanding av innendørs og utendørs liv eller muligheter til å tilpasse eksteriøret..
 • Gjennomsnittlig prisantydning – € 1 195 000: Peñablanca luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 1 195 000, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
 • Pris per kvadratmeter – € 8 299: Med et gjennomsnitt på € 8 299 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Peñablanca: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Peñablanca-området.

Peñablanca eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Peñablanca eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Peñablanca nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Peñablanca. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Peñablanca og Marbella (All) eiendomsmuligheter.