Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

2 Fastigheter till salu i Peñablanca, Nueva Andalucia

Visar 2 fastigheter till salu i Peñablanca, Nueva Andalucia.

Peñablanca, Nueva Andalucia - D3856

Modernt halvt fristående hus med privat pool och havsutsikt i Peñablanca- Nueva Andalucía

Detta exceptionella parhus, som ligger i den uppskattade gated community Peñablanca i det berömda Nueva Andalucía, är en symbol för lyx och komfort. Fastigheten har renoverats omsorgsfullt och har 4...

 • D3856 Ref.
 • 4 Sovrum
 • 4 Badrum
 • 370 m² Byggd
 • 150 m² Terrass

2 175 000 €

Peñablanca, Nueva Andalucia - D3320

Magnifik bungalowvilla på golfbanan i Aloha, Peñablanca, Nueva Andalucia, Marbella

En renoverad, magnifik bungalowvilla till salu ligger i det gated community Peñablanca på golfbanan Aloha i Nueva Andalucía, Marbella. Det ligger i hjärtat av Golf Valley, på gångavstånd från Aloha...

 • D3320 Ref.
 • 3 Sovrum
 • 3 Badrum
 • 953 m² Tomt
 • 269 m² Byggd

2 300 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Peñablanca fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Peñablanca lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

 • Genomsnittlig byggstorlek – 144m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Peñablanca är 144 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
 • Genomsnittlig tomtstorlek – 240m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 240 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Peñablanca live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
 • Genomsnittligt utropspris – 1 195 000 €: Peñablanca lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 1 195 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
 • Pris per kvadratmeter – 8 299 €: Det genomsnittliga priset på 8 299 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Peñablanca: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Peñablanca området.

Fastigheter i Peñablanca

Du kan fortsätta med din Peñablanca fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Peñablanca områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Peñablanca. Kontakta oss om du har några frågor om Peñablanca och Marbella (All) fastighetsalternativ.