Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

2 Woningen te koop in Peñablanca, Nueva Andalucia

Vertonen 2 woningen te koop in Peñablanca, Nueva Andalucia.

Peñablanca, Nueva Andalucia - D3856

Modern halfvrijstaand huis met privézwembad en uitzicht op zee in Peñablanca- Nueva Andalucía

Deze uitzonderlijke twee-onder-een-kapwoning, gelegen in de gerespecteerde gesloten gemeenschap van Peñablanca in het gerenommeerde Nueva Andalucía, belichaamt luxe en comfort. De woning is zorgvuldig gerenoveerd, met 4 slaapkamers en 4...

 • D3856 Ref.
 • 4 Bedden
 • 4 Baden
 • 370 m² Gebouwd
 • 150 m² Terras

€ 2.175.000

Peñablanca, Nueva Andalucia - D3320

Prachtige bungalow villa op de golfbaan van Aloha, Peñablanca, Nueva Andalucia, Marbella

Een gerenoveerde, prachtige bungalow villa te koop is gelegen binnen de gesloten gemeenschap van Peñablanca op de golfbaan van Aloha in Nueva Andalucía, Marbella. Het ligt in het hart van...

 • D3320 Ref.
 • 3 Bedden
 • 3 Baden
 • 953 m² Perceel
 • 269 m² Gebouwd

€ 2.300.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

Peñablanca Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Peñablanca Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

 • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 144m²: De gemiddelde woning in het Peñablanca is 144 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
 • Gemiddelde perceelgrootte – 240m²: Met een gemiddelde perceelgrootte van 240 vierkante meter beschikken de luxe woningen uit het Peñablanca over veel buitenruimte voor landschapsarchitectuur, zwembaden of het realiseren van uitbreidingen. Deze statistiek is handig voor iedereen die op zoek is naar een woning dat binnen- en buitenleven combineert en de mogelijkheid om het exterieur naar eigen wens aan te passen.
 • Gemiddelde vraagprijs – € 1.195.000: Het luxe vastgoed in het Peñablanca heeft een gemiddelde vraagprijs van € 1.195.000, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
 • Prijs per vierkante meter – € 8.299: Met een gemiddelde prijs van € 8.299 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Peñablanca Luxe Vastgoed: Verkoop & Trends. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Peñablanca.

Woningen in Peñablanca

U kunt uw Peñablanca zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Peñablanca buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Peñablanca. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Peñablanca en Marbella (All).