Raad de prijs! Nieuw ultra-modern huis aan Marbella’s Golden Mile | Drumelia Property Tour by Artur Loginov

Por Artur Loginov en - 4m. de lectura

Dit verbluffende huis is weer een nieuwe exclusieve aanbieding die we net ontvingen.
Vandaag beloven we verkopers om het eigendom in 7 dagen op de markt te brengen en al het marketing materiaal klaar te hebben. Daarom zijn we hier zo snel, en presenteren we dit huis in letterlijk 10-15 minuten om je een idee te geven... en je kunt de prijs van dit huis van 670 m2 (inclusief overdekte terrassen en kelders) proberen te raden.

LOCATIE.

Het perceel van bijna 1.300 m2 ligt in een rustige en zeer privé gelegen wijk van Nagueles, een verborgen deel in een "cul-de-sac" die toegankelijk is via een beveiligingspoort.
Het is een echt goede ligging naast Sierra Blanca (alles wat je moet weten over een van de beste urbanisaties in Marbella, zie HIER).

PRIJS.

De prijs van dit huis is heel aantrekkelijk, veel lager dan de huizen die we gewoonlijk bij bezichtigingen laten zien.
Een hint over de prijs. Dit perceel in dit gebied naast Sierra Blanca is gewoonlijk ongeveer een miljoen euro waard, meer of minder op de huidige markt.

DE ENTREE.

De voorgevel is verrassend geïntegreerd met enorme bomen en natuurlijke elementen, steen, glas, keramiek, weer gecombineerd met natuur- en tuinelementen.
Er zijn de hoofdingangsdeuren en een aparte ingang direct in de keuken. Binnen in het huis zien we overal bomen, en binnen bij de ingang staat een hoge boom met een dubbele hoogte.

VERDELING VAN DE SLAAPKAMERS.

De inrichting is heel eenvoudig en comfortabel. Geen enkele slaapkamer ligt op de begane grond, zodat ze elkaar niet storen; 4 slaapkamers liggen boven; 1 of 2 extra slaapkamers kunnen in de kelder liggen, afhankelijk van hoe je werkt.
Op de bovenverdieping kan een solarium gemaakt worden om van een goed uitzicht op zee te genieten.

HET HOOFDNIVEAU VAN DE TUIN.

De ruime hoofdwoonruimte heeft een mooie plafondhoogte met LED verlichting in het hele huis; grote keramische tegels op de vloer; mooie trap; en de van buiten komende stenen muur, die deel uitmaakt van de gevel, integreert dan en gaat door het glas naar binnen. Een gastentoilet staat naast de ingang, achter de mooie stenen muur. De ingang naar de kelder is heel goed verborgen.

Er is een tweede woonkamer die verbonden is met een eetkamer en een grote keuken met directe toegang tot de buitenruimte, waar je kunt barbecueën of een speeltuin kunt gebruiken. Het kijkt uit op een tuin met enorme dennenbomen.

Het domoticasysteem regelt de verlichting, de airconditioning, enz.

BOVENVERDIEPING.

Op de bovenverdieping zijn er veel ramen die licht binnenlaten. De suites met 4 slaapkamers zijn van een heel behoorlijke omvang, en hun badkamers bieden geweldige kwaliteiten. Wat heb je nog meer nodig?

DE KELDER.

Beneden, in het souterrain, kunnen 2 grote kamers met hun badkamers omgebouwd worden tot woon- of ontspanningsruimte, of extra slaapkamers. Een patio geeft ze veel licht, en de glazen bedekking beschermt ze tegen de regen die binnenkomt.

Deze gelegenheid terzijde nemend, zou ik je een vraag willen stellen, zou je ons wat feedback kunnen geven?
Een woning bezoeken is maar één stroom van de vele dingen die we vandaag in Drumelia doen. Er zijn veel andere dingen tegelijk aan de gang, en het is geweldig om er deel van uit te maken en onze zaken te doen. In de komende weken zullen we een paar geweldige huizen in de schijnwerpers zetten, exclusieve aanbiedingen die niet op de markt zijn.
Wist je trouwens dat ik de prijs Beste Makelaar in Spanje 2022 heb gewonnen bij de International Property Awards?
We bouwen ook een nieuw kantoor, en ik ga er alles aan doen om er het beste makelaarskantoor in Marbella van te maken. We hebben het nu pas gekocht en moeten nog zo'n 5-6 maanden aan het werk. In feite gaan we een vlog maken over de stadia die we doormaken.

Ik ben blij met elke vorm van feedback, wat wil je dat we veranderen, of waarschijnlijk iets anders doen? Laat me weten wat je ervan vindt, deel je ideeën en geef je commentaar.
Wat vind je van dit huis? Ik zal je de prijs nu niet vertellen, maar ik beloof je dat hij heel aantrekkelijk is, en het zou me niet verbazen als dit huis snel verkoopt, waarschijnlijk binnen een paar dagen.
We laten hier een link achter zodat je kunt zien wat de prijs is, dus laten we eens kijken of je het goed kunt krijgen!

Artur Loginov
CEO y Socio Artur Loginov

Ciudadano español criado en Marbella desde su tierna infancia. Artur encontró su vocación en el mercado inmobiliario de lujo de…