Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

1 Woning te koop in Los Naranjos Hill Club, Nueva Andalucia

Vertonen 1 woning te koop in Los Naranjos Hill Club, Nueva Andalucia.

Los Naranjos Hill Club, Nueva Andalucia - D3031

Gloednieuwe spectaculaire moderne luxe villa in Los Naranjos Hill Club, Nueva Andalucia, Marbella

Deze prachtige, nieuw ontwikkelde villa wordt te koop aangeboden in de gesloten gemeenschap van Los Naranjos Hill Club in Nueva Andalucia, Marbella. Ultieme privacy is verzekerd op deze bevoorrechte...

  • D3031 Ref.
  • 5 Bedden
  • 6 Baden
  • 1.043 m² Perceel
  • 304 m² Gebouwd

€ 2.195.000

Los Naranjos Hill Club Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Los Naranjos Hill Club Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

  • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 270m²: De gemiddelde woning in het Los Naranjos Hill Club is 270 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
  • Gemiddelde perceelgrootte – 1.190m²: Met een gemiddelde perceelgrootte van 1.190 vierkante meter beschikken de luxe woningen uit het Los Naranjos Hill Club over veel buitenruimte voor landschapsarchitectuur, zwembaden of het realiseren van uitbreidingen. Deze statistiek is handig voor iedereen die op zoek is naar een woning dat binnen- en buitenleven combineert en de mogelijkheid om het exterieur naar eigen wens aan te passen.
  • Gemiddelde vraagprijs – € 1.350.000: Het luxe vastgoed in het Los Naranjos Hill Club heeft een gemiddelde vraagprijs van € 1.350.000, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
  • Prijs per vierkante meter – € 5.000: Met een gemiddelde prijs van € 5.000 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Los Naranjos Hill Club Live Market Report. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Los Naranjos Hill Club.

Woningen in Los Naranjos Hill Club

U kunt uw Los Naranjos Hill Club zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Los Naranjos Hill Club buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Los Naranjos Hill Club. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Los Naranjos Hill Club en Marbella (All).