Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Los Naranjos Hill Club, Nueva Andalucia

Visar 1 fastighet till salu i Los Naranjos Hill Club, Nueva Andalucia.

Los Naranjos Hill Club, Nueva Andalucia - D3031

Helt ny spektakulär modern lyxvilla i Los Naranjos Hill Club, Nueva Andalucia, Marbella

Denna fantastiska, nybyggda villa erbjuds till salu i det inhägnade området Los Naranjos Hill Club i Nueva Andalucia, Marbella. Ultimat avskildhet garanteras i detta privilegierade läge på den vackra...

  • D3031 Ref.
  • 5 Sovrum
  • 6 Badrum
  • 1 043 m² Tomt
  • 304 m² Byggd

2 195 000 €

Los Naranjos Hill Club fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Los Naranjos Hill Club lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 270m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Los Naranjos Hill Club är 270 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittlig tomtstorlek – 1.190m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 1.190 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Los Naranjos Hill Club live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
  • Genomsnittligt utropspris – 1 350 000 €: Los Naranjos Hill Club lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €1 350 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 5 000 €: Det genomsnittliga priset på €5 000 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Los Naranjos Hill Club marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Los Naranjos Hill Club området.

Fastigheter i Los Naranjos Hill Club

Du kan fortsätta med din Los Naranjos Hill Club fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Los Naranjos Hill Club områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Los Naranjos Hill Club. Kontakta oss om du har några frågor om Los Naranjos Hill Club och Marbella (All) fastighetsalternativ.