Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

4 Fastigheter till salu i Imara, Marbella Golden Mile

Visar 4 fastigheter till salu i Imara, Marbella Golden Mile.

Imara, Marbella Golden Mile - D3767

Fantastisk lägenhet i Imara, Sierra Blanca, Marbellas Golden Mile

Denna exceptionella lägenhet med 3 sovrum och 3 badrum till salu ligger i det prestigefyllda Imara-komplexet, beläget i den eftertraktade stadsdelen Sierra Blanca på Marbellas Golden Mile. Imara är känt...

 • D3767 Ref.
 • 3 Sovrum
 • 3 Badrum
 • 222 m² Byggd
 • 192 m² Terrass

1 925 000 €

Imara, Marbella Golden Mile - D3243

Vacker lyxig lägenhet på bottenvåningen i det eleganta komplexet Imara, Golden Mile of Marbella

En vacker high-end lägenhet med 3 sovrum erbjuds till försäljning i det prestigefyllda komplexet Imara i det eftertraktade området Sierra Blanca, på den övre Golden Mile i Marbella. Området omges...

 • D3243 Ref.
 • 3 Sovrum
 • 3 Badrum
 • 215 m² Byggd
 • 73 m² Terrass

Pris vid visat intresse

Imara, Marbella Golden Mile - D3229

Lyxlägenhet Imara med fantastisk havsutsikt, Marbellas Golden Mile

En utsökt lägenhet med 3 sovrum och 3 badrum erbjuds till försäljning i ett utmärkt läge, i det prestigefyllda komplexet Imara, Sierra Blanca-området. Imara är en av Marbellas bästa urbaniseringar...

 • D3229 Ref.
 • 3 Sovrum
 • 3 Badrum
 • 196 m² Byggd
 • 53 m² Terrass

1 495 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen
Imara, Marbella Golden Mile - D2493

Vacker lyxig lägenhet på bottenvåningen i eleganta Imara, Marbella Golden Mile

Denna högklassiga fastighet till salu i den exklusiva gated urbanisationen Imara ligger i ett av de mest eftertraktade områdena strax ovanför Marbellas centrum, i de etablerade och eftertraktade kvarteren Sierra...

 • D2493 Ref.
 • 3 Sovrum
 • 3 Badrum
 • 215 m² Byggd
 • 71 m² Terrass

1 400 000 €

Upptäck de lyxiga Imara-lägenheterna i Marbellas prestigefyllda Sierra Blanca. Njut av avskildhet, elegans och fantastisk utsikt över Medelhavskusten. Med rymliga vardagsrum, toppmoderna bekvämligheter och ett utmärkt läge nära Marbellas pulserande stadsliv, erbjuder Imara oöverträffad lyx och komfort. Utforska utbudet av lägenhetsstilar och upplev ett liv i lugn och exklusivitet. Priserna börjar från 690 000 euro.

Läs mer

Fullständig beskrivning av Imara

Imara har en lyxig livsstil, med integritet och elegans i centrum. En kort bilresa från alla bekvämligheter Marbella har att erbjuda, utbudet av lägenhetsstilar gör att det passar alla smaker.

Var är det beläget?

Imara ligger i Marbellas prestigefyllda Sierra Blanca, på Golden Mile. Det är ovanför det område som markerar början av Marbella centrum, bara två minuters bilresa från det viktigaste stadslivet. Kustvägen A-7 ligger också inom 5 minuters bilresa, vilket ger plats för resten av Costa Del Sol, med områden som Puerto Banus mindre än 10 minuter bort. En 9-håls golfbana ligger inom gångavstånd, liksom två restauranger för att njuta av en god måltid när matlagning verkar vara för mycket ansträngning. Imaras gyllene läge gör det till en eftertraktad utveckling, eftersom det är bekvämt att nå från någon av Marbellas hotspots.

Vad är layouten på Imara?

Imara färdigställdes 2006 och består av totalt 65 lägenheter fördelade på 13 byggnader. Varje byggnad innehåller en bottenvåning, första våningen och en takvåning. De flesta lägenheterna vetter mot söder och sydväst, och alla takvåningar och flera andra lägenheter har en enastående utsikt över Medelhavskusten.

Vilka är de utmärkande dragen?

Imara är ett modernt bostadsområde som fortfarande har en medelhavskänsla, med accenter som tegeltak, som passar perfekt in i Marbellas landskap. Invånarna har sinnesro på grund av 24-timmars säkerhet inom komplexet, förutom att det ligger inom Sierra Blanca, som också har sina egna säkerhetspatruller. Således är det uppenbart att säkerhet och integritet tas på största allvar. En conciergetjänst är också tillgänglig att använda, vilket gör din dag-till-dag sömlös och höjer lyxnivån på komplexet.

Innanför byggnadens väggar finns flera avancerade bekvämligheter för att göra livet roligare. Välskötta anlagda trädgårdar fyller utrymmet och skapar en koppling till naturen. Det finns 3 pooler och 2 bastur där de boende kan varva ner.
Imaras uppmärksamhet på detaljer gör det till ett populärt val, eftersom det ger plats för ett liv med oöverträffad lyx och komfort.

Vilka är lägenheternas egenskaper?

Alla Imaras lägenheter har rymliga vardagsrum, vilket ger en bekväm livsstil för både par och familjer. Vardagsrummen varierar från 170m2 till 240m2, med terrasser från 50m2 till 350m2. Lägenheterna på bottenvåningen har en privat trädgård och alla takvåningar är duplex. Dessutom har alla lägenheter sina egna underjordiska parkeringsplatser och förråd.

Varje lägenhet öppnar upp med en generös hall som också rymmer ett gästbadrum, flyttar in i ett rymligt vardagsrum med öppen spis, samt ett modernt kök med öppen planlösning och tvättstuga. Det finns gott om utrymme att röra sig på utan att känna sig instängd. Master-sviten är ett utmärkt exempel på lugn och exklusivitet, med tillgång till terrassen och ett privat badkar, dusch och omklädningsrum.

Alla apparater är toppmoderna, med marmorgolv och golvvärme i badrummen. Jalusierna är elektriskt manövrerade och luftkonditionering finns för både kylning och uppvärmning. Varje lägenhet har också sitt eget larmsystem.
Lägenheter med 2 sovrum kostar mellan 690 000 euro och 899 000 euro. Lägenheter med 3 sovrum börjar på 1 350 000 euro och går upp till 1 495 000 euro. Takvåningar med 3 sovrum kostar 2 450 000 euro.

Imara fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Imara lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

 • Genomsnittlig byggstorlek – 562m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Imara är 562 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
 • Genomsnittligt utropspris – 2 050 000 €: Imara lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 2 050 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
 • Pris per kvadratmeter – 3 648 €: Det genomsnittliga priset på 3 648 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Imara: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Imara området.

Fastigheter i Imara

Du kan fortsätta med din Imara fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Imara områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Imara. Kontakta oss om du har några frågor om Imara och Marbella (All) fastighetsalternativ.