Ny magnifik lyxvilla i modern stil under uppbyggnad, Benahavis

Ny magnifik lyxvilla i modern stil under uppbyggnad, Benahavis

1 990 000 €

  • Ref. D1719
  • Sovrum4
  • Badrum3
  • Byggd605,43 m²
  • Terrass134,12 m²
  • Tomt512,97 m²
34 Foton Karta

Villa till salu i La Alqueria, Benahavis

Omgiven av fridfulla berg, talldungar och subtropisk grönska är denna magnifika moderna villa med fantastisk utsikt över havet och bergen perfekt för dem som föredrar elegant stil, dynamiskt liv och bekvämlighet från 2000-talet. Integrerad i en drömlik medelhavsmiljö kommer den att skapas enligt högsta standard, färdigställas med material av högsta kvalitet och förpackas med höga specifikationer år 2021. Spektakulär villa i söderläge på 602 m² med 515 m² tomt erbjuder fashionabel design, lyxiga funktioner, banbrytande bekvämligheter och modern teknik. Den presenterar graciöst ett modernt koncept, unika arkitektoniska element och utsökta funktioner.

Oklanderligt smakfullt och superbt inredda hus kommer att imponera med stora vardagsrum, matplatser och underhållningsområden som är kopplade till rymliga terrasser på 196 m². Allt kommer att vara det sista ordet i lyx, komfort och chic. Ett öppet kök med öppen planlösning i toppklass, modernt, elegant och minimalistiskt kök kommer att vara fullt utrustat, fantastiska 4 sovrum vackert stylade och färdiga, en gästtoalett och 3 lyxiga badrum kommer att ha eleganta fåfängligheter som passar alla supermoderna hem. Värt att nämna är en källare/underhållningsområde, ett innovativt rum, barer, spelrum, bodega, lounger, ett arbetsrum, SPA- och fitnesscenter med inomhuspool, bastu och massagerum, garage för två bilar osv. Täckta och soliga terrasser, utomhuslounger, underbart solarium, chill-out och matplatser utomhus inbjuder till avkoppling och till att njuta av sensationella medelhavssolnedgångar, ett glas vin eller en ikonisk kopp kaffe på morgonen.

Endast det bästa kan förväntas. Den högklassiga fastigheten kommer att stoltsera med en iögonfallande modern färgpalett baserad på fräscha vita och naturliga toner, ett överflöd av glas (högeffektiva glasbalustrader, panoramafönster, glasdörrar och glasväggar), utmärkta golv, inbyggda garderober, integrerade naturmaterial (trä och natursten). Det är modernt, elegant, miljövänligt och energieffektivt och har många lyxiga och unika funktioner: bioeldstäder inomhus och utomhus, sofistikerad belysning med energisparande teknik, levande gröna väggar (eller vertikala trädgårdar), den hetaste trenden inom grön design. En fantastisk anlagd subtropisk trädgård med vattenspel, fruktträd och köksträdgård, en imponerande infinitypool, en stor jacuzzi, en nedsänkt lounge, allt kommer att vara idealiskt för att njuta av det världsberömda medelhavslivet, oavsett om du vill koppla av, bada, sola, äta romantiskt under stjärnorna, ha grillpartyn och poolpartyn.

Anmärkningsvärd egendom har en superb adress, idealisk för dem som gillar lugn och avskildhet i det etablerade och mycket eftertraktade området som är känt för sin skönhet av natur och utsikt, säkerhet, utmärkt infrastruktur och närhet till allt det bästa Costa del Sol har att erbjuda.

Annonserad Oktober, 2019

Villa i La Alqueria, funktioner och detaljer

  • Byggnadsår: 2021
  • Utsläpp: Pågående
  • Havsutsikt
  • Panoramautsikt

Skatter och kostnader

Försäljningspriset inkluderar inte omkostnader eller skatter. Omkostnader för köpare: registrerings- och notarieavgift, ITP 7% eller alternativt 10% VAT och AJD (1,2% av köppriset) på nya fastigheter och baseras på krav som måste tillmötesgås. Informationen kan innehålla fel, utelämnanden, modifieringar, tidigare försäljning eller återkallelser från marknaden. Informationsblad finns enligt förordning 218/2005 11e okt..

Nya annonser i La Alqueria

Fler fastigheter till salu i La Alqueria

Hitta alla tillgängliga fastigheter i området La Alqueria, Benahavis. Vi har även privata försäljningar eller nya annonser i La Alqueria området kommer till marknaden. Var god kontakta vårt team för en fördjupad revision av alla tillgängliga fastigheter i La Alqueria fastighetsmarknaden som kan passa dina behov