Charmigt radhus på 4 våningar med stark personlighet i fantastiska La Virginia, Golden Mile i Marbella

Charmigt radhus på 4 våningar med stark personlighet i fantastiska La Virginia, Golden Mile i Marbella

995 000 €

 • Ref. D3024
 • Sovrum3
 • Badrum2
 • Byggd222 m²
25 Foton Karta Områdesvisning

Radhus till salu i La Virginia, Marbella Golden Mile

Detta charmiga radhus till salu ligger i den mycket säkra och vackra gated urbanisationen med en unik personlighet, La Virginia, på den världsberömda Golden Mile i Marbella. Du kommer att ha en enkel och snabb tillgång till sandstränder (5 min), strandpromenad, restauranger, fritidsområden, designbutiker, SPAs, golfbanor, tennisbanor, nattklubbar och alla andra bekvämligheter i det super prestigefyllda kvarteret som är epitetet för lyx, extravagans och överflöd. Marbellas gamla centrum, Puerto Banús och golfdalen i Nueva Andalucia ligger bara några minuter bort.

Huset med 3 sovrum på 272 m² som vetter mot öster kombinerar stil och komfort med naturskön miljö och har en härlig utsikt över de bildsköna omgivningarna, trädgårdarna, havet och bergen. Distribuerat på 4 våningar ser det ut som ett autentiskt andalusiskt hus, beläget i en vacker by. Trädetaljer, takpannor av lera, terrakottagolv, väggfontän på terrassen, badrum i marmor och stenkolonner återspeglar en klassisk karaktär. Det stora vardagsrummet med öppen spis och pelare har tillgång till en stor privat terrass. Huset kan skryta med 2 fantastiska privata uteplatser omgivna av växter och antikviteter av stort värde. 3 våningar erbjuder direkt tillgång från gatan.

På bottenvåningen finns ett multifunktionellt utrymme som kan vara ett privat garage eller en oberoende gästlägenhet. Nu är det värd ett vardagsrum med ett separat område med skjutdörrar, ett komplett badrum och ett maskinrum. På första våningen med tillgång till en halvprivat trappa finns en ingångsgård, ett stort vardagsrum med terrass som beundrar utsikten över havet och La Concha Mountain, ett rymligt fullt utrustat kök med tillgång till uteplatsen, tvättstuga och skafferi i anslutning till köket. På andra våningen (även gatuplan) finns det stora rummet med terrass, ett komplett badrum och ett omklädningsrum. På tredje våningen finns ytterligare ett rum med ett separat badrum och ett omklädningsrum. Nyligen renoverad, fastigheten kommer till salu i gott skick, med hiss, luftkonditionering, inbyggda garderober, dubbla glas, fönster säkerhetsbågar, parkeringsplats etc.

Läget är mycket speciellt. Omsluten av grönska och omgiven av lyxiga fastigheter på Golden Mile, är det ett av de vackraste, tystaste och mest intima områdena i Marbella. La Virginia grundades av den begåvade spanska arkitekten Juan Manuel Figueras. Det ser ut som den mest idylliska andalusiska byn med trädgårdar fulla av blommor, vackra torg och kullerstensgator, medelhavsfontäner, vita fasader och gamla trädörrar. Komplexet består av 60 bostäder som alla är olika men som behåller den autentiska stilen. Medelhavets estetik och vackra naturmaterial, marmor, terrakottablommor och golv, träsnickerier, intapetsering, mosaikinlägg och kakel i arabisk stil ger fastigheterna ett mycket traditionellt andalusiskt utseende. Ägarna (många av dem är utlänningar, konstnärer, arkitekter och andra kreativa personer) bildar en harmonisk och “bohemisk” gemenskap och bevarar skönheten i varje hörn av detta komplex, som också har en dygnet runt-skyddad säkerhetsvakt, en trevlig restaurang och till och med en egen eremit där man kan fira små evenemang och njuta av en oförglömlig upplevelse.

Denna fastighet i ett utmärkt läge är idealisk för dem som söker en fridfull familjebostad eller en härlig plats att tillbringa semestern på, där man undviker allt liv och rörelse men har alla bekvämligheter nära till hands.

Annonserad Mars, 2023

Radhus i La Virginia, funktioner och detaljer

 • Utsläpp: Pågående
 • Gott skick
 • Hiss
 • Inhägnat bostadsområde
 • Säkerhets övervakning 24h

Skatter och kostnader

Försäljningspriset inkluderar inte omkostnader eller skatter. Omkostnader för köpare: registrerings- och notarieavgift, ITP 7% eller alternativt 10% VAT och AJD (1,2% av köppriset) på nya fastigheter och baseras på krav som måste tillmötesgås. Informationen kan innehålla fel, utelämnanden, modifieringar, tidigare försäljning eller återkallelser från marknaden. Informationsblad finns enligt förordning 218/2005 11e okt..

Områdesvisningar Marbella Golden Mile, Det mest kända området i Marbella.

Marbella Golden Mile är Marbellas pärla och en av de första saker som man tänker på när man nämner staden. Den berömda sträckan, som går så långt tillbaka som till 1950-talet, har blivit en symbol för ultimat lyx och exklusivitet. Genom denna djupgående områdesguide kommer du att bli väl förtrogen med allt som finns att veta om detta glamourfyllda samhälle.

Av Artur Loginov

 • Eat & Drink
 • Health & Wellness
 • Utbildning
 • Shopping
 • Golf
 • Hotell

Fler fastigheter till salu i La Virginia

Hitta alla tillgängliga fastigheter i området La Virginia, Marbella Golden Mile. Vi har även privata försäljningar eller nya annonser i La Virginia området kommer till marknaden. Var god kontakta vårt team för en fördjupad revision av alla tillgängliga fastigheter i La Virginia fastighetsmarknaden som kan passa dina behov

Relaterade stories