The Green - Renoverad modern lyxvilla med fantastisk utsikt över golfbanan i Los Naranjos Golf, Nueva Andalucia
Drumelia Exclusive

The Green - Renoverad modern lyxvilla med fantastisk utsikt över golfbanan i Los Naranjos Golf, Nueva Andalucia

6 295 000 €

 • Ref. D3595
 • Sovrum5
 • Badrum7
 • Byggd*475 m²
 • Terrass69 m²
 • Tomt1 923 m²

*Byggd utom terrasser

29 Foton Karta Områdesvisning

Villa till salu i Los Naranjos Golf, Nueva Andalucia

Ta tillfället i akt att titta på denna fantastiska villa i ett fantastiskt läge.

Denna nyligen reformerade fantastiska villa med 5 sovrum till salu i Los Naranjos Golf, Nueva Andalucia, i ett lungt och innhängnat område, vilket innebär ren luft och frånvaro av trafikbuller. Den exceptionella fastigheten erbjuder panoramautsikt över den prestigefyllda Los Naranjos golfbana, designad av Robert Trent Jones Sr. Säkerhet och lugn är av största vikt i detta exklusiva inhängnade bostadsområde, vilket ger en fristad för sina invånare.

Alla lokala bekvämligheter finns nära till hands, inklusive fantastiska golfbanor, flera internationella skolor, affärer, stormarknader, ekologiska kaféer, restauranger och barer, sport- och rekreationsanläggningar, Las Tortugas Lake för promenader och picknick, en populär lördag utomhusmarknad, konsertarena och kasino. Det tar bara några minuter att köra till stränderna med blå flagga, legendariska Puerto Banus, livliga San Pedro, lyxiga Marbella’s Golden Mile och Old Centre. Estepona resort, New Golden Mile och gourmetbyn Benahavis ligger också på kort avstånd.

Den 475 m² stora bostaden är omgiven av subtropisk grönska och lyxfastigheter i Nueva Andalucia och har nyligen renoverats med högkvalitativa material och ligger på en av de bästa och största (1.923 m²!) tomterna i Los Naranjos-området, vilket ger ett överflöd av utrymme och exklusivitet. För att säkerställa komfort för alla har den här fastigheten en trevlig enkel layout, när du kommer in hittar du vardagsrummet som vetter mot en av terrasserna, till vänster ett modernt kök med öppen planlösning. detta område leder också till den täckta terrassen med grillplats där du också kan varva ner och ta in golfutsikten. Precis utanför köket har du tillgång till tvättstugan och garaget. Beläget ovanför garaget kan du höja din träningsrutin i gymmet med stora fönster som ger ljus och ventilation. Bredvid detta har du det perfekta sovrummet med ett badrum för personalen. På motsatt sida av villan, fortfarande på bottenvåningen, har du 3 stora sovrum med eget badrum, och sedan på övervåningen ett fantastiskt sovrum med sin klädkammare, eget badrum och fantastisk utsikt över golfbanan. Angränsande till sovrummet finns en studie / kontorsområde och ett extra litet rum för förvaring.

En av huvudfunktionerna i denna fastighet är den stora tomten som den sitter på, med sin stora uppvärmda pool och inbyggda jacuzzi, vilket ger gott om utomhusutrymme för alla att njuta av solskenet året runt. Trädgården med ett automatiskt bevattningssystem och en imponerande mängd olika växter, vilket skapar en fängslande och livlig utomhusparadis.

Det eleganta och sofistikerade hemmet är ett nyckelfärdigt alternativ och säljs smakfullt möblerat och med många funktioner som gör ditt boende super bekvämt och säkert. Det drar nytta av ett larmsystem, tvåglasfönster, golvvärme, luftkonditionering etc. Bekvämlighet är nyckeln med både ett garage och en carport, vilket ger gott om parkeringsalternativ för boende och gäster. Med sin senaste reform är denna avancerade golffastighet i frontlinjen en inbjudan att uppleva förstklassigt boende i vackra Marbella i hjärtat av Costa del Sol, känd för sin unika atmosfär och stil, rika kultur, lyxfastigheter och naturligtvis det bästa klimatet i Europa.

Denna exklusiva golffastighet i frontlinjen är en inbjudan att uppleva ett förstklassigt boende i vackra Marbella i hjärtat av Costa del Sol, känt för sin unika atmosfär och stil, rika kultur, lyxfastigheter och naturligtvis det bästa klimatet i Europa.

Annonserad Januari, 2024

Villa i Los Naranjos Golf, funktioner och detaljer

 • Byggnadsår: 1985
 • Utsläpp: Pågående
 • Alarmsystem
 • Dubbelfönster
 • Frontlinje golf
 • Fullt möblerat
 • Golfutsikt
 • Golvvärme
 • Inhägnat bostadsområde
 • Nyrenoverade
 • Säkerhets övervakning 24h

Skatter och kostnader

Försäljningspriset inkluderar inte omkostnader eller skatter. Omkostnader för köpare: registrerings- och notarieavgift, ITP 7% eller alternativt 10% VAT och AJD (1,2% av köppriset) på nya fastigheter och baseras på krav som måste tillmötesgås. Informationen kan innehålla fel, utelämnanden, modifieringar, tidigare försäljning eller återkallelser från marknaden. Informationsblad finns enligt förordning 218/2005 11e okt..

Områdesvisningar Nueva Andalucía, Golfdalen

Nueva Andalucía är känt som Golf Valley och är ett av de mest populära bostadsområdena för både lokalbefolkningen och utlänningar. Nueva Andalucía ligger vid foten av bergskedjan Sierra Blanca och på gränsen till Puerto Banús och är ett av Marbellas mest eftertraktade bostadsområden. Genom att läsa den här djupgående guiden får du veta varför Nueva Andalucía är så speciell, varför så många vill bo här och allt som finns att veta om stadsdelen.

Av Artur Loginov

 • Mat och dryck
 • Hälsa och välbefinnande
 • Utbildning
 • Shopping
 • Golf
 • Hotell

Du kanske också gillar

Nya annonser i Nueva Andalucia

Fler fastigheter till salu i Los Naranjos Golf

Hitta alla tillgängliga fastigheter i området Los Naranjos Golf, Nueva Andalucia. Vi har även privata försäljningar eller nya annonser i Los Naranjos Golf området kommer till marknaden. Var god kontakta vårt team för en fördjupad revision av alla tillgängliga fastigheter i Los Naranjos Golf fastighetsmarknaden som kan passa dina behov

Relaterade stories
13 bästa golfbanor i Marbella
#Marbellas bästa zoner 13 bästa golfbanor i Marbella