Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Monte Paraiso Country Club, Marbella Golden Mile

Visar 1 fastighet till salu i Monte Paraiso Country Club, Marbella Golden Mile.

Monte Paraiso Country Club, Marbella Golden Mile - D3253

Magnifik lyxig takvåning i duplex med panoramautsikt i Monte Paraiso, Marbellas Golden Mile

Denna magnifika takvåning med 4 sovrum och sviter erbjuds till försäljning i hjärtat av den berömda Golden Mile i Marbella. Läget är idealiskt, vid foten av bergskedjan Sierra Blanca, i...

  • D3253 Ref.
  • 4 Sovrum
  • 4 Badrum
  • 436 m² Byggd
  • 236 m² Terrass

2 200 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Monte Paraiso Country Club fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Monte Paraiso Country Club lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 590m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Monte Paraiso Country Club är 590 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittlig tomtstorlek – 1.187m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 1.187 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Monte Paraiso Country Club live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
  • Genomsnittligt utropspris – 2 300 000 €: Monte Paraiso Country Club lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 2 300 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 3 898 €: Det genomsnittliga priset på 3 898 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Monte Paraiso Country Club: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Monte Paraiso Country Club området.

Fastigheter i Monte Paraiso Country Club

Du kan fortsätta med din Monte Paraiso Country Club fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Monte Paraiso Country Club områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Monte Paraiso Country Club. Kontakta oss om du har några frågor om Monte Paraiso Country Club och Marbella (All) fastighetsalternativ.