Binnen €5.000.000 De beste moderne PENTHOUSE met €500K meubels en zeezicht in Marbella

Videotranscriptie

Dit appartement is het resultaat van de vereniging van twee ruimtes, waarbij een van de twee als de “openbare” ruimte van het huis is gelaten en de rest met de slaapkamers.

Deze eerste ruimte is opgevat als één grote open ruimte waarin verschillende ruimten en verschillende gebruiksmogelijkheden naast elkaar bestaan.

Zodra we de flat binnenkomen, vinden we een grote entreehal waarin een grote lage console opvalt, een stukje design dat samen met het ronde plafond met achtergrondverlichting vanaf het begin onze aandacht trekt.

De woonkamer heeft verschillende sferen, een kantoorgedeelte in het centrale deel dat op zijn beurt fungeert als een scheidingselement tussen de ingang en de woonkamer zelf, een leesgedeelte met een grote fauteuil, een lounge- of speelgedeelte, een wijnkelder en een zithoek met een open haard.

De centrale boekenkast is een zeer belangrijk element in de woonkamer, die is ontworpen rond een structurele pijler en deze verbergt, waardoor zowel een functioneel element ter ondersteuning van het bureau als een decoratief element wordt gecreëerd.
Het bureau is een meubelstuk van exclusief design, met bewerking, en met een draaibare fauteuil in leer van hoge kwaliteit van Giorgetti.

Al deze ruimtes, die zoals gezegd verschillende sferen hebben, worden op hun beurt verenigd met een plafond versierd met gelakte latten en behang die veel warmte in de ruimte brengen, mede door de indirecte verlichting in de kroonluchter die ook in andere specifieke ruimtes van het huis aanwezig is.

In het woongedeelte vinden we een grote Minotti bank met rechte lijnen, zeer comfortabel. Hier zijn alle tinten in de stoffen neutraal, en we voegen een vleugje kleur toe met de structuur van de fauteuils in blauw, ook van Minotti.

De salontafel, ook door ons ontworpen, is een groot stuk waaromheen de andere elementen zijn gerangschikt. Centraal in deze ruimte staat ook de boekenkast, met indirecte verlichting op de stenen bekleding aan de achterzijde, waarin zich de televisie en een bio-ethanol haard bevinden.

Naast het woongedeelte ligt de eetkamer, die op zijn beurt weer verbonden is met de keuken. De eettafel in hoogglans zwarte lak kruist met het kookeiland, zodat de twee ruimtes met elkaar verbonden zijn en er een ontspannen sfeer ontstaat waarin de klant tijdens het koken kan interageren met zijn gasten.

Hier kunnen we een grote muurschildering van spiegels met een centraal schilderij benadrukken. Dit alles in een zwart-wit combinatie die perfect samengaat met de moderne lijnen van de flat.

Het terras heeft een geweldige achtergrond, want zowel de woon- als de eetkamer bieden een indrukwekkend uitzicht op het berglandschap en de zee op de achtergrond. Daarom hebben we gespeeld met zeer rustige tinten, wit en beige, en het zeeblauw van de zee. We hebben ook gespeeld met de blauwe, rode en witte lijnen die een maritiem tintje geven.

De slaapkamer is toegankelijk via een schuifdeur met een exclusief ontwerp voor de klant, net als de rest van de deuren.
Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer en zijn modern ingericht, maar tegelijkertijd heel warm dankzij de spot- en indirecte verlichting en natuurlijk door de gebruikte tinten en materialen/stoffen/papier.

Elk heeft zijn eigen complementaire kleuren en verschillende ontwerpen, maar het hele huis ademt dezelfde ontspannende, moderne en comfortabele sfeer uit die we als eindresultaat wilden. Het appartement heeft een eigentijdse basis, maar de inrichting zorgt ervoor dat de klant zich thuis voelt.

Tot slot is het vermeldenswaard dat alle badkamers voor deze klant zijn ontworpen, met gebruikmaking van verschillende materialen en afwerkingen, met grijze, witte en zwarte stenen, evenals badmeubels met fronten die zijn gedecoreerd met verschillende soorten bewerkingen en afwerkingen.

In de ouderslaapkamer hebben we in het badgedeelte een raam naar de slaapkamer geopend, zodat het direct in verbinding staat met het uitzicht en ook veel meer natuurlijk licht geeft. De klant kan kiezen of hij door dit glas wil kijken of niet, want het kan met een regelaar worden verduisterd.

We konden het hoffentoilet accentueren met een gestreept ontwerp met twee verschillende materialen op de muren, opnieuw spelend met zwart en beige of gebroken wit, heel modern en anders.

Artur Loginov, CEO & Partner

Artur Loginov

CEO & Partner

Sergey Sinichkin, Oprichter

Sergey Sinichkin

Oprichter

Add Button Button Delete
Bruna Karla Kruger
Bruna Karla Kruger Vastgoedadvise ur
+34 952 766 950 Contact