Härlig modern lägenhet med gångavstånd till stranden, i Royal Banús, Nueva Andalucia, Marbella

Härlig modern lägenhet med gångavstånd till stranden, i Royal Banús, Nueva Andalucia, Marbella

960 000 €

 • Ref. D3418
 • Sovrum3
 • Badrum2
 • Byggd160 m²
 • Terrass40 m²
59 Foton Karta Områdesvisning

Lägenhet till salu i Royal Banús, Nueva Andalucia

Denna vackra lägenhet med 3 sovrum i söderläge erbjuds till försäljning i Royal Banús, Nueva Andalucia, Marbella. Det gated, nyligen färdigställda moderna bostadsområdet erbjuder endast 16 moderna exklusiva lägenheter, en gemensam pool med solterrass och en anlagd trädgård. Det är gångavstånd till alla bekvämligheter i Nueva Andalucia och Puerto Banus, och bara 8 minuters promenad från stranden. Den blåflaggade stranden Puerto Banús ligger 20 minuters promenad från anläggningen. Det är kort avstånd till alla tjänster och bekvämligheter du behöver, golfklubbar och idrottsanläggningar, flera internationella skolor, kasino, paddel- och tennisbanor, ett kommersiellt centrum, restauranger, butiker, kaféer, barer, populär gatumarknad etc. Både Marbella och Estepona ligger en kort bilresa bort, medan flygplatserna i Malaga och Gibraltar ligger mindre än en timme bort.

Omgiven av frodig grönska och lyxiga fastigheter i Nueva Andalucia, erbjuder fastigheten på 160 m² med en terrass på 40 m² dig ett koncept för modernt lyxigt liv. Entrén leder till ett mycket rymligt vardagsrum med ett fullt utrustat modernt kök i öppen planlösning med frukostbar och matplats. Den neutrala färgsättningen skapar en känsla av balans och harmoni. De gröna och blå färgerna är inspirerade av naturen och livar upp rummet utan att ta fokus. Stora glasdörrar leder till den underbara terrassen som ger ett uppfriskande och elegant vardagsrum. Denna lägenhet inbjuder till en exklusiv medelhavslivsstil med en blandning av inomhus- och utomhusliv. Den stora terrassen inbjuder till avkoppling, grillning och middagar utomhus med vänner och familj. Designad för din komfort, har hemmet 3 lugna sovrum med inbyggda garderober och 2 moderna badrum

Fastigheten säljs i ett utmärkt skick, med en parkeringsplats och många moderna funktioner som gör ditt boende trevligt. Varje detalj definierar essensen av det bästa i mysigt och elegant boende! Det drar nytta av luftkonditionering, hiss, dubbelglas, inbyggda garderober, LED-lampor etc. Med sina moderna bekvämligheter och bekväma omgivningar kan denna fantastiska lägenhet i Nueva Andalucia vara din permanenta bostad, ett fritidshus eller en bra investering i Medelhavsfastigheter.

Med sina moderna bekvämligheter och bekväma omgivningar kan denna fantastiska lägenhet i Nueva Andalucia vara din permanenta bostad, ett fritidshus eller en bra investering i Medelhavsfastigheter.

Annonserad Oktober, 2023

Lägenhet i Royal Banús, funktioner och detaljer

 • Byggnadsår: 2018
 • Utsläpp: Pågående
 • Dubbelfönster
 • Excellent condition
 • Hiss
 • Inhägnat bostadsområde
 • OfficeRoom

Skatter och kostnader

Försäljningspriset inkluderar inte omkostnader eller skatter. Omkostnader för köpare: registrerings- och notarieavgift, ITP 7% eller alternativt 10% VAT och AJD (1,2% av köppriset) på nya fastigheter och baseras på krav som måste tillmötesgås. Informationen kan innehålla fel, utelämnanden, modifieringar, tidigare försäljning eller återkallelser från marknaden. Informationsblad finns enligt förordning 218/2005 11e okt..

Områdesvisningar Nueva Andalucía, Golfdalen

Nueva Andalucía är känt som Golf Valley och är ett av de mest populära bostadsområdena för både lokalbefolkningen och utlänningar. Nueva Andalucía ligger vid foten av bergskedjan Sierra Blanca och på gränsen till Puerto Banús och är ett av Marbellas mest eftertraktade bostadsområden. Genom att läsa den här djupgående guiden får du veta varför Nueva Andalucía är så speciell, varför så många vill bo här och allt som finns att veta om stadsdelen.

Av Artur Loginov

 • Eat & Drink
 • Health & Wellness
 • Utbildning
 • Shopping
 • Golf
 • Hotell

Du kanske också gillar

Fler fastigheter till salu i Royal Banús

Hitta alla tillgängliga fastigheter i området Royal Banús, Nueva Andalucia. Vi har även privata försäljningar eller nya annonser i Royal Banús området kommer till marknaden. Var god kontakta vårt team för en fördjupad revision av alla tillgängliga fastigheter i Royal Banús fastighetsmarknaden som kan passa dina behov

Relaterade stories
13 bästa golfbanor i Marbella
#Marbellas bästa zoner 13 bästa golfbanor i Marbella